Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Седмицата започва с неочаквано изгодно предложение за една зодия
Автор: Екип Varna24.bg 08:40 / 15.10.2018Коментари (0)1998
©
Хороскоп за 15 октомври:

Овен

Не витайте из облаците и не взимайте желаното за действителност. Възможно е тясно общуване с роднините и познатите. Този ден е благоприятен за занимания с изкуство и развлекателни пътувания. Стремейки се да угодите на своя любим човек, не се увличайте твърде с купуването на скъпи подаръци.

Телец

Увереността в себе си и жизнерадостта на Телците могат да намерят отклик сред поклонниците. Благоприятен ден, свързан с разширяването на перспективите, храбростта и преодоляването на трудности. Този ден може да стане ден на придобиване на нови източници на енергия. Благоприятна е почивката в семеен кръг, пътешествията и игрите с приятели и децата, които се радват на общуването с вас. Не е изключено неочаквано изгодно предложение или среща с отдавнашни партньори в бизнеса.

Близнаци

Възможни са изпитания на вашите чувства. Обърнете внимание на децата – може да имат проблеми, които се нуждаят от вашия съвет. Чувството ви за хумор се справя с лошото ви настроение. Добрата почивка и пълноценния сън ви връщат бодростта и оптимизма. Трудно ви е да откажете предложението за пътешествие, което може да погълне голяма част от бюджета ви.

Рак

Може да почувствате необяснима тревога за любимия човек. Не бързайте да взимате окончателни решения, тъй като са възможни грешки, водещи до сериозни неприятности в отношенията с хората. Намалете активността си, тъй като е възможно възникването на сериозно заболяване. Нужна ви е продължителна почивка. Денят е белязан с намаляване на жизнената енергия и падане на нивото на материалното благосъстояние.

Лъв

Звездите ви препоръчват да изключите нови запознанства или общуването с малко познати ви хора. Не е изключено горделивостта или пренебрежителното отношение към събеседника да стане причината за конфликт, който да се реши не във ваша полза. Постарайте се да се въздържате от активна дейност и физически натоварвания. Търговските операции, свързани с риск, може да доведат до загуби.

Дева

Старайте се да преодолеете неувереността и съмненията, характерни за този ден. Хората със слаба воля може да се окажат пречупени. Противопоказни са пътуванията и пътешествията. По възможност съкратете общуването и обществените задължения. Не дръжте у дома си чужди пари.

Везни

Личният ви живот ви поднася доста приятни минути – есенният пейзаж ви настройва към хармония със самите себе си и околния свят. Активизират се връзките с приятелите и покровителите, които ви помагат за реализирането на плановете. Служебните пътувания са сполучливи и ви носят добра печалба. Разходите може да бъдат свързани със стила на живот да живеете нашироко – с приятни разходи за приятелите и с развлечения.

Скорпион

Денят е плодотворен за обновяване на любовните отношения, когато Скорпионите могат да концентрират цялата си енергия и да я насочат правилно. На възрастните Скорпиони е препоръчва физическо натоварване по силите им и изпълнението на комплекс от физически упражнения. Чувствате удовлетворение от приятната мускулна умора, което ви отвлича от тежките мисли. Възможни са загуби на ценни вещи, ограбвания, кражби и пожари по вина на разсеяните Скорпиони.

Стрелец

За много представители на Стрелците средата на октомври е доста сложно време, което е по-добре да посветите на спокойна дейност, постигане на равновесие между мислите и чувствата, желанията и възможностите. При Стрелците може да се появи чувството на умора от продължилия доста любовен роман. Ако ви предложат пътуване – не се съгласявайте, по пътя ви очаква неуспех, приключения, творчески и лични поражения. Идеите ви по мащаб превишават възможностите за тяхното реализиране.

Козирог

Трябва да се справите с емоциите си и да преосмислите своите постъпки. Постарайте се да не реагирате така болезнено на забележките на близките си. Желателно е да си легнете да спите по-рано, тъй като вашият организъм се нуждае от повече време за почивка. Бъдете внимателни при общуването с малко познати хора или при правенето на покупки – може да се опитат да ви измамят.

Водолей

Поради вашата постоянна разсеяност и концентриране върху собствените си проблеми, не можете да разчитате на взаимност, пожертвувателност и достатъчно искрен интерес към вас. На Водолеите може да се стори, че любовните проблеми, възникнали с новия избраник, могат да отнемат всичките им душевни сили. Не трябва да рискувате, да се впускате в авантюри и да се откроявате сред околните с екстравагантната си външност и поведение.

Риби

Много от вас повишават своята лична популярност и получават любов. Искате към себе си внимание, ухажване и романтика дори в брака. Ако не сте излезли в отпуск, направете това колкото се може по-бързо. Полезна ви е почивката край морето или посещението на басейн. Чувствате облекчение, когато попадате в своята стихия. На възрастните Риби се препоръчва да си подготвят резерв в случай на непредвидени разходи.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
Решения на Общински съвет Варна
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: