Секси гимнастичка на път да детронира Натали Трифонова

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
14:31 / 04.02.2020
1901
Секси гимнастичка е на път да детронира по сексапил Натали Трифонова в родния ефир. Моника Симеонова не е синоптичка, но е водеща и спортен репортер в бързо развиващата се телевизия "България Он Еър".

Моника 12 години е тренирала художествена гимнастика и е била част от националния отбор на България за девойки. Най-голямото й отличие е бронзов медал от световно първенство по естетическа групова гимнастика през 2012 година, което се провежда във Варна. Започва да тренира художествена гимнастика още на 5 години и любовта й към този спорт не е секнала и до днес. Привързаността й към спорта тя наследила от баща си, който е бивш национал по класическа борба. На едно от състезанията спечелил златен медал и качил малката Моника с него на стълбичката.С поредната купа като гимнастичка.

Моника е категорична, че красотата в журналистиката със сигурност помага, тъй като визията е първото нещо, което хората забелязват в човек, а след това е всичко останало. За себе си споделя, че е труден характер и на треньорите й не било никак леко с нея. През 2014 г. Моника се контузила и се наложило да се раздели с мечтата си за продължителна кариера и олимпийско злато в художествената гимнастика. Освен спорта Моника обожава пътешествията и животните. А с приятеля й хапват здравословни храни - основно салати, паста и месо, които самата блондинка приготвя, пише "България Днес".

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...
Meteo Balkans: Идват нови валежи. Има риск от наводнения, това мо...
От кои вируси трябва да се пазим тази пролет
Рибарите по морето са много притеснени
Д-р Аспарух Илиев от Берн: Спрете с целуването на бебето и струпв...
Студентски стол в голям наш град стана хит: Предлага салата за 1,...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).