Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Сексуални удоволствия за представителите на няколко зодии днес
Автор: Екип Varna24.bg 09:11 / 06.04.2020Коментари (0)1184
©
Дневен хороскоп за 06.04, понеделник, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Ще бягате от тълпите хора, а промените няма да са ви по вкуса. Не рискувайте на вашето работно място. Съветвам ви да не предприемате пътуване, ако ще натовари вашата психика. Вечерта се откажете от намерението да поканите делови партньори на вечеря, а обърнете внимание на интелектуалното си развитие. Любимите ви хора са изнервени от отсъствието ви. Няма да ви се размине разправия, която ще е причина за отлагане на романтична среща. Не изневерявайте, само защото искате да си отмъстите. Сексът с непознат партньор няма да ви достави удоволствие.

ТЕЛЕЦ 

Настроението ви е променливо. Дразните близките си, които не успяват да разберат каква е причината да сте така непостоянни. Ако имате желание пътувайте и се разтоварете от напрежението. Ще получите предложение за нова работа. Изкушавате се да се впуснете в промени, само защото сте се оказали случайно сред хора, които ви привличат. Заради ваши думи думи е възможна разправия с интимните ви половинки, които ще се почувстват огорчени от поведението ви. Влюбените да се отдадат на сексуални удоволствия. Несемейните да споделят чувствата си и да се отдадат на интимни мигове.

БЛИЗНАЦИ 

Трудностите са преодолими, но деня е напрегнат и е предупреждение, вечерта да си дадете почивка, вместо да се натоварвате с чужди служебни задължения. Без колебание обмислете новите си планове и потърсете хора с влияние, които да подкрепят идеите ви и да инвестират при вас. Венера ви обещава романтични мигове, но само ако сте сигурни, че интимната ви връзка е сериозна и имате шанс за брак в скоро време. Вечерта си дайте почивка и споделете, че причината е защото сте преуморени и не сте готови за интимни мигове.

РАК

Емоцията, която влагате в общуването, не само може да развали настроението на хората около вас, а и да съсипе отношенията ви. Съветвам ви да не спорите и да не се заяждате с колегите си без причина. Не споделяйте импулсивно вашите планове. Обградете любимите си хора с внимание, за да го получите и вие. Вечерта ви очакват приятни изненади от любимите ви хора. Сексът ще ви достави удоволствие. Не изневерявайте и забравете сексуалните изживявания със случайни партньори.

ЛЪВ

С агресията, която блика от вас без причина, няма как да се защитите от нападките на вашите близки и колеги. По-добре си наложете спокойствие. Никой с нищо не ви заплашва. На работното място правите впечатление с вашата активност, която ще ви помогне да се справите със задачите си до обед. Не предприемайте делово пътуване. Ако сте свободни, вечерта ви очаква романтична среща. Хармонизирайте отношенията си у дома, ако вече сте създали семейство. Можете да се отдадете на сексуални преживявания, ако имате до себе си любими, в чиито чувства сте сигурни.

ДЕВА

Начинанията са успешни. Овладейте емоцията си, защото тя може да се превърне в причина за конфликти с вашите колеги, за които вие ще сте виновни. Трудно ще изгладите отношенията, ако ги развалите. Не реагирайте болезнено на всяка критична забележка. Не сядайте зад волана и избягвайте обсъждане на служебни проблеми със случайни хора. Възможни са усложнения с близките ви, заради невъзможност да дадете израз на истинските си чувства. Интимният ви партньор се чувства наранен и обиден. Направете крачката към изясняване на отношенията и се отдайте на приятни сексуални изживявания.

ВЕЗНИ

Въпреки сложните семейни проблеми, този ден е успешен за вас. През деня се справете със служебните си задачи. Вечерта бъдете с вашите близки. Задълбоченият анализ на постигнатото е задължителен, защото ви гарантира професионален успех. Реалната оценка на резултатите и вашата обществена позиция ви е носят полза. Вечерта поднесете извиненията си у дома, защото сте засегнали сериозно близките си. Омаяни сте от нечий чар, но не се отдавайте на сексуални удоволствия, защото разочарованията ще ви споходят мълниеносно.

СКОРПИОН

Ще изпълнявате с много усилия служебните си задачи, защото се чувствате напрегнати и изморени. Не се поддавайте на ласкателствата на вашите близки, които искат вечерта да обиколите магазините. Анализирайте в детайли и с помощта на колеги, всички направени ви предложения. Пътуванията са нежелателни. На жените им предстои ново запознанства и среща, която след време ще ги изпълни с огорчение и съжаление. Не се надявайте на незабравими сексуални мигове, ако сте се хвърлили веднага в леглото и не сте сигурни в чувствата си.

СТРЕЛЕЦ

В този ден ви очакват големи промени. Предприемайте ги сами, за да сте сигурни в крайният резултат. Пътуване ще ви разтовари от напрежението, но го осъществете само ако не вреди на служебните ви задължения. Завършете започнатата делова работа. Внимавайте при работа с финансови отчети и подредете счетоводните си документи. Възможно е запознанство или романтична среща да станат причина за съжаления и разочарования. Не изневерявайте. Помислете си дали не прекалихте с гордостта си, която отдалечи интимните ви половинки и ще ви лиши от секс.

КОЗИРОГ

Не прекалявайте с желанието си да работите и след края на работния ден. Свършили сте достатъчно работа. Отдайте се на почивка, вечеря и приятни мигове с вашите близки и приятели. Внимавайте с разходите, за да не влошите финансовото си състояние. Ще се наложи да приключите със стари задължения. Проявете предпазливост в общуването. Имате възможност да срещнете подходящата половинка, ако все още не сте създали семейство. Любовта на партньорите ви липсва, затова се постарайте да си възвърнете хармонията както в чувствата, така и в секса и то още днес.

ВОДОЛЕЙ

Не пропускайте да си създадете приятни емоции и да се заредите с добро настроение. Ако сте се заели със стари задачи е добре около обед да ги приключите и да се заемете с новите. Професионалната ви заетост днес е надхвърлила позволените граници. Трудно се справяте сами със задълженията си. Не отказвайте помощ. Личните ви отношения са проблемни заради поредните интриги, на които любимите ви хора са надали ухо. Поговорете с тях. Не се колебайте да поставите директно въпроса за изневярата, в която ви обвиняват. Сексът ще ви помогне да преодолеете по-лесно проблемите.

РИБИ

На работното място бъдете умерени. Вечерта се постарайте да сте сред вашите близки и не пропускайте да приключите с разрешаването на проблеми с ваши роднини. Не допускайте внезапно обземащото ви лошо настроение, породено от несъгласие с чуждото мнение, да съсипе вашите стабилни делови отношения и да провали намеренията ви за романтична вечеря. Отложите личните разговори и уговорените интимни срещи, защото сте изнервени и разсеяни и ще се изпокарате с любимите си хора. Не сте в настроение за сексуални удоволствия. Не премълчавайте нежеланието си, защото сексът насила няма да ви достави наслада.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: