Семейство онемя при вида на скандална кукла, закупена от голям хипермаркет

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (6)
08:15 / 16.08.2019
1836
Кукла с рокля, която обаче е с физиологията на момче, шокира пловдивско семейство.

То получило играчката от близка, която изобщо не подозирала каква изненада крие подаръкът за момиченцето на малко над 2 години.

Приятелка на майката дошла на гости и предварително купила куклата, за да направи мил жест към детето. Хлапето, както е присъщо за възрастта му, започнало да съблича дрехите на играчката. Производителите ги правят с копчета и лепенки, за да се тренира фината моторика.

Всички у дома се стъписали, когато под роклята на квадратчета в бяло и лилаво пластмасовата кукла с външност на момиче, миловидно лице и сини очи се оказала с физиологията на момче.

"Бяхме смутени и не знаехме как да реагираме", разказаха от семейството. Първият порив на възрастните бил да отнемат играчката от хлапето, което обаче не искало да си я даде. Понеже не допуснали възможността за възникването на проблем, те вече били изхвърлили и опаковката, за да потърсят произхода на скандалната играчка.

Куклата е купена от обект на верига хипермаркети в Пловдив. Конкретният артикул в момента не се продава. При запитване към екипа на магазина управителката мобилизира на свой ред служители да проверят всички стоки в детския сектор, като изразява готовност да изтегли куклата от продажба. И те обаче не са намерили подобна играчка. От хипермаркета уверяват, че при тях не са постъпили оплаквания от клиенти, пише Марица. Допускат, че е възможно куклата да е била единична бройка или пък да става дума да неволна грешка при обличането във фабриката.

Управителката добавя, че напоследък има повишено търсене на кукли момчета и по тази причина търговската верига зарежда такива модели, когато се появят на пазара, но те са с типични мъжки черти и дрехи, като няма как да бъдат сбъркани с момиче.

Виж коментарите (6)
Още новини от Национални новини:
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...
Предстои голямото пътуване, а само да денонощие МВР спипа 14 вода...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).