Семейството на загиналата абитуриентка Ивелина каза истината за смъртта ѝ

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:37 / 23.05.2021
2408
"Малката ми сестричка, милата, тя вече не е на тоя свят, липсваш ми много, батиното, искам да те гушна, но уви няма как“. Това написа в социалната мрежа братът на Ивелина Банкова – Йордан Банков по повод загубата на сестра си, пише "Дунав мост“.

Тялото на 19-годишната девойка бе открито в река Дунав край Русе. То било забелязано по обяд от екипаж на кораб. По случая се води разследване, като вероятно става дума за самоубийство.

Съучениците на Ивелина също са неутешими.

“ За втори път през тази ненормална, ужасяваща учебна година смъртта отнема от нас прекрасен човешки живот. Днес разбрахме, че нашата ученичка, съученичка и приятелка – Ивелина Банкова, е предпочела не радостта и еуфорията на абитуриентския бал, а покоя на смъртта.

Отиде си един млад човек, пред когото предстояха предизвикателства, радости, вълнения. Но … понякога страданието и болката на ежедневието е прекомерна и младите хора вземат крайни решения, които нараняват и съсипват хората, които ги обичат.

Тиха, ранима, почти незабележима, Ивелина беше момиче, което търсеше себе си и своя път, но крехката й душа не успя да се пребори с трудностите, които животът й предложи.

Светъл път, скъпо момиче!

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Варненци: Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния сп...
Георг Георгиев: Родствените връзки на ПП и техните семейни реализ...
Гарантират ти 3 000 лева заплата – няма кандидати
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Хакери измамиха многодетна майка, жена на програмист. Той им обяв...
Проф. Тодор Кантарджиев за коклюша: Антибиотикът трябва да се дав...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).