Септемврийското море - с 20 % по-евтино

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
15:55 / 30.08.2014
805
В края на сезона хотелиери и собственици на квартири готвят добри оферти, за да привличат туристи. В някои от курортите по-евтините нощувки вече са факт.

Въпреки че слънчевите дни край морето вече са преброени, повечето хотели по Южното Черноморие са пълни с туристи. Първата вълна с отстъпки беше около 20 август, когато цените паднаха с около 10 на сто. Около 10 септември се очаква още по-евтино море - поне с 15-20 %.

Така стая в 4-звезден хотел "ол инклузив" в Слънчев бряг - ще можем да наемем за 100-120 лева, а в 3-звездните хотели цените на офертите ще се движат между 90 и 100 лева. Къде обаче почивката ще ни излезе най-евтино.

За тези, които предпочитат не нощ под звездите, а нощ с пет звезди, почивката ще излезе доста по-скъпо, поне засега. В битката помежду си хотелиерите са готови на различни отстъпки. Повечето квартири и семейни хотели вече са свалили цената на нощувката до 10-15 лева, а от септември почивката може да ни излезе и наполовина.

Засега цената на нощувките остава непроменена в Созопол, където празниците на изкуствата "Аполония" събират хиляди туристи.

Източник: Нова ТВ

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Излезе най-новата прогноза за вторник
Главчев и социалният министър с призив: Край на спекулациите, ще ...
Призовават като обвиняем собственикът на оръжието, с което синът ...
Призовават като обвиняем собственикът на оръжието, с което синът ...
Сестрата на убития Пейо: Брат ми си отиде за истината, така че ни...
Не слагайте подписа си под нов трудов договор, който не включва т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).