Сертов се покри, не излиза и за хляб

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (4)
09:22 / 14.01.2015
991
Бившият шеф на ДАНС Петко Сертов, който повече от месец беше в неизвестност, а едва в понеделник вечерта се прибра, вече втори ден се е покрил. Предполага се, че разузнавачът се е установил в апартамента си на улица "Княз Борис I" в столицата. Пред входа на блока вчера цял ден стояха журналисти. Някои от тях се опитаха да влязат във входа, но бяха спрени от двама съвестно изпълняващи длъжността си охранители. На преден план се появи домоуправителката на блока, чието име остана загадка. Дамата не пожела да се представи, но за сметка на това влезе в ожесточен спор със събралите се отпред хора. След възникналите пререкания журналистическият екип се оттегли на около 50 метра от входа на блока. Това обаче не беше достатъчно за един от охранителите, който повика полиция. Униформените пристигнаха след десетина минути и изгониха журналистите.

Ексшефът на ДАНС се прибра от Гърция в неделя през нощта заедно с брат си и съпругата си. В хранителния магазин в партера на блока обаче твърдят, че до момента не е пазарувал там. Съседите също не го били виждали. Не е изключено Сертов отново да е предпочел някой дискретен хотел или близка вила, където временно да се скрие от хорските погледи след заформилата се около изчезването му истерия.

Бившият шеф на ДАНС напусна дома си на 5 декември, а дни по-късно в издирването му се включиха както хеликоптери, така и международните служби. Причината за отсъствието му не стана ясна дори след като камерите на ГКПП Кулата го засякоха да се прибира от Гърция заедно със съпругата си Емилия и брат си.

Източник: в. "Монитор"


Виж коментарите (4)

Още по темата (13):
28.01.2015 Петко Сертов пращал писма от Гърция, че ще се самоубие
12.01.2015 Петко Сертов се прибра в България жив и здрав с абсурдно обяснение!
30.12.2014 Гърция: Сертов дава ясни сигнали, че е жив и здрав
24.12.2014 Контролирано изтичане на информация за Петко Сертов?
24.12.2014 Криминален психолог: Сертов е изглеждал спокоен, но...
23.12.2014 Засякоха Сертов в хотел в Атина
Още новини от Национални новини:
Песен на Българското училище "Иван Вазов" в Париж се цели в рекор...
Кондева за частната детска болница: Спрямо мен не е упражняван ни...
Кандидатите от ГЕРБ-СДС в Кочериново: За нас е важно всяко едно н...
Енергийният министър: Няма да има съществено поскъпване на тока
НИМХ с най-актуалната прогноза за следващите дни
Проф. д-р Костадин Ангелов: Сухиндол има неразкрит туристически п...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).