Sesame прогнозира интересен финал на футболния сезон в България

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:18 / 13.04.2022
976
Футболният сезон в България върви към своя финал, който се очертава да бъде много интересен в различни аспекти на играта и на битката за класиране. Да, може би отново няма да видим промяна на върха в класирането - Лудогорец се е устремил към 11-та поредна титла, което едва ли изненадва някого. Но има и други цели за останалите отбори, както и още един турнир - Купата на България, където предстои да бъде определен носителят на трофея, който ще представя страната в Европа. Надпреварата вече се провежда със съдействието на sesame, а стартиралият само преди година букмейкър вече направи българския футбол по-интересен за аудиторията.

В тази платформа за онлайн залози намираме потвърждение, че и продукт Made in Bulgaria може да донесе високо качество на потребителите. А сайтът на оператора наистина е един от най-модерно изглеждащите на нашия пазар, като предлага и редица интересни възможности за игра. Някои от тях са насочени именно към турнира за Купата на България, на който компанията е спонсор. Играчите вече получиха примамливи специални оферти за полуфиналите Славия - ЦСКА и Лудогорец - Левски, а какво ли са приготвили от Sesame за финала на турнира? Предстои да разберем, като първо все пак трябва да узнаем кои два отбори ще излязат в мача за трофея.

Богато меню за мачовете от нашето първенство

Естествено, вниманието на феновете и залагащите в по-голяма степен винаги е насочено към шампионата. Там мачовете са всяка седмица, докато двубоите за Купата на България са значително по-малко. А в нашето първенство интригата съвсем не е приключила, въпреки че шампионът да изглежда ясен. Едва ли и вторият в таблицата ЦСКА ще бъде изпреварен, но мачовете на “червените" напоследък не се развиват според очакванията, а това дава възможност да се търсят изненадите и съответно по-високите коефициенти.

Най-съществената интрига е кой ще заеме третото място и съответно кои отбори ще се срещнат в плейофите за класиране в Европа. Кандидатите не са малко - Черно море, Ботев Пловдив, Левски, Славия, защо не и Локомотив Пловдив.

Но това, с което Sesame прави по-интересно българското първенство, е, че с богатото предлагане за всеки един двубой на практика го изравнява с Топ 5 лигите в Европа. Регистрираните потребители могат да се възползват от десетки пазари, които букмейкърът предоставя за срещите от нашия първи ешелон. Някогашната “А" група далеч не се изчерпва само с вариантите 1, Х, 2. Може да се играе на резултат на полувремето със същите тези знаци, да се предвижда резултатността на двубоя на принципа повече или по-малко голове (а може и точен брой попадения, което е майсторско предвиждане), корнери, картони, специални пазари за играчи. Менюто е много богато и всеки може да намери това, което му харесва.

Още повече в полза на играчите е наличието на опцията Създай залог в платформата за спортни прогнози и хазартни игри. Потребителят може да избере две или повече селекции от един мач първенството, за да акумулира желания коефициент в Sesame. За срещите от първия ешелон на България също така обикновено е налице възможността за затваряне на залог, която е любима на много играчите. Дали това, което се случва на терена, доближава европейските стандартни е съвсем друга тема. Но услугите на букмейкъра са на световно ниво.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
БАБХ: Най-честото нарушение в магазините преди Великден е неясен ...
"Медицински надзор" извади комплексните оценки за МБАЛ "Мама и аз...
Тя е обвинена, че е убила баба си с 54 удара с кухненски нож, а с...
Главчев: Очаква се България да се присъедини към ОИСР до края на ...
Заредете се с търпение, ако пътувате към Варна! Задръстването на ...
Главчев се срещна с генералния секретар на ОИСР Матиас Корман


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).