Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Sesame.bg дава много леко предимство на Левски срещу Черно море на "Георги Аспарухов"
Автор: Екип Varna24.bg 09:22 / 08.04.2022Коментари (0)950
©
Тимът на Левски, който определено върви във възходяща линия в последните месеци, приема на "Герена“ гостуващия Черно море в пореден двубой от родната Първа лига.

"Сините“ безспорно показват различно лице след завръщането на Станимир Стоилов начело на 26-кратните шампиони, а добрите резултати очаквано не закъсняха.

От началото на ноември, миналата година, Левски има едва една загуба в първенството, която дойде от Лудогорец в средата на миналия месец, а в останалите срещи столичани записаха 7 победи и 4 равенства.

Тези резултати говорят сами по себе си, че "сините“ вървят в правилната посока.

В последния кръг футболистите на Мъри Стоилов се наложиха с класическото 3:0 над Пирин в Благоевград и по всяка вероятност те ще искат да затвърдят доброто си представяне и да продължат серията си и срещу Черно море у дома през уикенда.

Варненци категорично до момента изпращат много силен сезон, като понастоящем те заемат 3-ото място във временното класиране с актив от 45 точки и изостават само на 7 пункта от втория ЦСКА.

"Моряците“ са в серия от 3 поредни успеха в Първи лига, а последният такъв беше повече от убедителен – 5:0 срещу Ботев Враца.

На "Тича“ дадоха сериозен кредит на доверие към Илиан Илиев и специалистът безспорно го оправда, превръщайки Черно море в отбор, с който всеки трябва да се съобразява.

Едно от новите попълнения на хазартния пазар – букмейкърът Sesame.bg, предвижда равностоен мач между Левски и Черно море на "Герена“, но все пак компанията дава съвсем леко предимство за столичани с коефициент от 2.35 срещу 3.25 за варненци. Равенството пък е оценено на 3.15.

Какви са шансовете на "сините“ и Черно море да си разменят попадения според Sesame сайт - за опцията гол/гол букмейкърът дава щедър коефициент от 2.10, а за над 2.5 гола ставката е 2.45.

Един от вариантите за този двубой е да комбинирате краен резултат и двата тима да отбележат – за успех на Левски и гол/гол коефициентът скача на 5.75 срещу 7.50 за победа и гол/гол за Черно море. Същото комбо за равенство пък е оценено на 4.50.

Наред с това на официалния сайт на Сезам онлайн имате възможност да направите залози при невероятни коефициенти за топ 5 първенствата в Европа, останалите мачове от Първа Лига и голяма част от шампионатите на Стария континент.

Избирайки Сезам онлайн, любителите на залозите не само могат да се възползват от изцяло нова платформа, а и да правят залагания на спорт, богата селекция от хазартни игри, а и виртуални спортове. Това, поднесено с изкушаващи бонус оферти и джакпоти, прави Sesame една предпочитана платформа за игра.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Интегриран градски транспорт на Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: