Sesame.bg дава много леко предимство на Левски срещу Черно море на "Георги Аспарухов"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:22 / 08.04.2022
978
Тимът на Левски, който определено върви във възходяща линия в последните месеци, приема на "Герена“ гостуващия Черно море в пореден двубой от родната Първа лига.

"Сините“ безспорно показват различно лице след завръщането на Станимир Стоилов начело на 26-кратните шампиони, а добрите резултати очаквано не закъсняха.

От началото на ноември, миналата година, Левски има едва една загуба в първенството, която дойде от Лудогорец в средата на миналия месец, а в останалите срещи столичани записаха 7 победи и 4 равенства.

Тези резултати говорят сами по себе си, че "сините“ вървят в правилната посока.

В последния кръг футболистите на Мъри Стоилов се наложиха с класическото 3:0 над Пирин в Благоевград и по всяка вероятност те ще искат да затвърдят доброто си представяне и да продължат серията си и срещу Черно море у дома през уикенда.

Варненци категорично до момента изпращат много силен сезон, като понастоящем те заемат 3-ото място във временното класиране с актив от 45 точки и изостават само на 7 пункта от втория ЦСКА.

"Моряците“ са в серия от 3 поредни успеха в Първи лига, а последният такъв беше повече от убедителен – 5:0 срещу Ботев Враца.

На "Тича“ дадоха сериозен кредит на доверие към Илиан Илиев и специалистът безспорно го оправда, превръщайки Черно море в отбор, с който всеки трябва да се съобразява.

Едно от новите попълнения на хазартния пазар – букмейкърът Sesame.bg, предвижда равностоен мач между Левски и Черно море на "Герена“, но все пак компанията дава съвсем леко предимство за столичани с коефициент от 2.35 срещу 3.25 за варненци. Равенството пък е оценено на 3.15.

Какви са шансовете на "сините“ и Черно море да си разменят попадения според Sesame сайт - за опцията гол/гол букмейкърът дава щедър коефициент от 2.10, а за над 2.5 гола ставката е 2.45.

Един от вариантите за този двубой е да комбинирате краен резултат и двата тима да отбележат – за успех на Левски и гол/гол коефициентът скача на 5.75 срещу 7.50 за победа и гол/гол за Черно море. Същото комбо за равенство пък е оценено на 4.50.

Наред с това на официалния сайт на Сезам онлайн имате възможност да направите залози при невероятни коефициенти за топ 5 първенствата в Европа, останалите мачове от Първа Лига и голяма част от шампионатите на Стария континент.

Избирайки Сезам онлайн, любителите на залозите не само могат да се възползват от изцяло нова платформа, а и да правят залагания на спорт, богата селекция от хазартни игри, а и виртуални спортове. Това, поднесено с изкушаващи бонус оферти и джакпоти, прави Sesame една предпочитана платформа за игра.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).