Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
јнализи
¬арна
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
Ѕизнес
ƒруги
»нституции
 риминални
ќбщество
—езонът на германските туристи във ¬арна и ƒобрич приключи
јвтор: ≈кип Varna24.bg 09:27 / 19.08.2020 оментари (21)2411
© Varna24.bg
—езонът за германците в дестинаци€ ¬арна приключва днес с последните чартърни полети, които ще приберат обратно туристите.

«а момента в √ермани€ н€ма записвани€ и за сезон 2021 г. ѕо това време на година традиционно започват първите резервации за следващата година. “ова за€ви за TravelNews  алин —утев, представител на германски€ концерн DER Touristik Deutschland, в който влиза големи€т туроператор ITS. „артърната програма, с ко€то се вод€т гости в «латни п€съци, јлбена и —в.  онстантин и ≈лена, се прекрат€ва преждевременно с един месец. ѕричината е в поставените от √ермани€ в забранителни€ списък за пътувани€ области ¬арна и ƒобрич, на чи€то територи€ се намират трите курорта.

—поред —утев малко веро€тно е да се пренасочат туристи към —лънчев бр€г и регион Ѕургас, защото от забраната страда ц€лата дестинаци€ Ѕългари€. "Ќие предлагаме пренасочване на гостите, но ако те не изберат —лънчев бр€г, тогава се сторнира изц€ло почивката имУ, об€сни той. „артърната програма на DER Touristik до Ѕургас е до кра€ на септември.

 алин —утев подчерта, че е насто€вал пред българските власти в лицето на ћинистерството на туризма и ћинистерството на здравеопазването да извад€т морските курорти в отделна статистика, а не да бъдат в общата за градовете. ѕо този начин ще се види, че н€ма заразени гости в т€х и √ермани€ ще премахне забраната. "ƒобрич не е јлбена и ¬арна не е «латни п€съциУ, каза той. ѕо думите му заради м€рката не могат да тръгнат и записвани€та за сезон 2021 г., което е следващи€т гол€м проблем.

"ѕрепоръката на германските власти е да не се пътува до дестинациите ¬арна и ƒобрич, в които са трите курорта. Ќо така н€ма записвани€ за ц€лата дестинаци€ Ѕългари€ за следващата годинаУ, об€сни —утев. —поред него никое туристическо бюро в √ермани€ при тази ситуаци€ н€ма да записва за „ерноморието.
«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
ќсобено в ƒобрич ,там със сигурност не е започвал хахахарЯШВрЯШВрЯШВ
0
 
 
≈то как подкрепиха туризма по —еверното „ерноморие с глупостите, които се изписаха! » случайно го пренасочиха към южното! “ќ¬ј вече е причина за протести!
Aнонимен
на 19.08.2020 г.
+1
 
 
 ато оставихте ¬арна всекидневно да има по 30 нови зараз€вани€ с  овид 19, като не спазвахте никакви правила и дисциплина, като тр€бваше да се бутате по барове и нощни клубове, ето ви го резултата.–ано или късно българсдката простоти€ ще си получи заслуженото. овид 19 е този момент, в който простоти€та, егоизма, липхсата на вс€каква култутура и образовине, липсата на диспицплина, на информаци€ от чужди медии и експерти, а не от българските парцали, доведе до този резултат.» това ще прондължава.ѕонеже в Ѕългари€ цар е простоти€та и се налагат простаците, накра€ се плаща цената за това.
0
 
 
—трува ми се приключи и за 2021 година!!!
+4
 
 
—ега ще дойдат √ерманците от —толюпеново и ще спас€т сезона.¬сичко е точно:)
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ƒекември 2020 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
√рипна епидеми€ обхвана страната
ѕарламентарни избори 2021 г.
“¬ и шоу сезон 2020/2021 г.
—кандално от —еверна ћакедони€: Ѕългарски€т език не съществува, ние ги
„алга и грохот по  райбрежната але€ във ¬арна
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ¬арна и региона.
e-mail:
јнкета
 ак се справ€ ќбщина ¬арна с овлад€ването на последиците от проливните дъждове?
ћного добре
ƒобре, но можеше и по-добре
Ќе се справи
ѕълна трагеди€

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2008 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: