Шалтера: Най-накрая успях - току-що наръгах жена си

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (4)
09:17 / 13.10.2023
1103
Криминогенът Илтер Асанов, чийто прякор е Шалтера, съобщи чрез живо включване във фейсбук, че е наръгал жена си и отива да се предаде в полицията.

"Току-що наръгах жена си. Най-накрая успях. Отивам да се предам. Псуваше майка ми, баща ми. Цялата ми рода. Изяде ми всичко. Най-накрая я наръгах и съм много щастлив. Псуваше сина ми, майка ми, баща ми, цялото ми семейство. 26 жалби съм пуснал в прокуратурата. Една не е образувана. В Стефаново ми събори къщата, нивите продаде, аз останах на улицата. Да е урок на всички жени. Да се знае“, заключва Шалтера.

Жената е била откарана в Спешното отделение в болницата. Според първоначалния преглед Снежана, както се казва жената, имала повърхностни рани – на тила, на бузата. Но тя е избягала от болницата и не е ясно дали няма и по-сериозно увреждане, предава Про Нюз.

Жената е напуснала болницата дори без личната си карта, оставила и амбулаторните листи за прегледа.  

Припомняме, че преди 3 години Шалтера отново стана печално известен. Тогава той преби в индустриалната зона в Добрич шофьор и стреля по него с пистолет.

Инцидентът стана по пътя Добрич – Варна. След отнемане на предимство на изхода на Добрич от лек автомобил “Пежо", Илтер с управляваното от него “Ауди А8" започва да преследва колата с водач Пламен Михов. Илтер възпроизвел изстрели със сигнално-газов пистолет, преработен в огнестрелно оръжие, и изблъскал извън платното за движение "Пежо“-то. Принудил водача да излезе от колата, нанесъл му удари и му причинил лека телесна повреда. Задържаният бе обвинен и за това, че е държал огнестрелно оръжие без да е имал надлежно разрешение. Според повдигнатото обвинение Илтер Асанов противозаконно е повредил и колата, управлявана от пострадалия.  Шалтера бе осъден на 20 месеца затвор.

Пострадалият Пламен Михов и съпругата му Илияна настояваха на агресора да бъде повдигнато обвинение за опит за убийство и умишлено причиняване на ПТП. Михов лежа и в болница.

Илтер Юмеров Асанов-Шалтера има и присъда за закана за убийство и увреждане на имущество от ноември 2019 година. Той вандалствал и отправял закани за убийства към баща си и жената, с която живеел.

Виж коментарите (4)

Още по темата (6):
31.08.2020 Пребитият по пътя Добрич-Варна мъж: Нямам обяснение как звуков сигнал може да доведе до такава агресия
25.08.2020 Влошава се състоянието на Пламен, пребит от Шалтера
24.08.2020 Оставиха в ареста Шалтера, стрелял и пребил мъж по пътя Добрич-Варна
23.08.2020 Нови подробности за дивата селяния на Шалтера
22.08.2020 Съпругата на мъжа, пребит при екшъна по пътя Добрич-Варна, с потресаващи подробности по случая
21.08.2020 Стрелба и юмручно правосъдие след екшън на пътя Добрич - Варна
Още новини от Национални новини:
Искат извънредно заседание на парламента заради пенсиите 
Атанас Радев: В кампанията най-жестоко ще е обвинението в корупци...
Виолета Коритарова: "Хемус" не е готова, защото през тези три год...
Кунчев: Децата, родени от имунизирани майки, са напълно защитени ...
Министър Милошев: Очакванията ми за летния сезон са много добри
Вижте мястото, на което детето на Божанков е простреляло друго де...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).