Шарлатанка прекъсва генетични връзки на планетарно ниво

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (8)
09:24 / 23.04.2015
675
Лечителката Виолетка Радославов, подвизаваща се под името Летия, се справя с нелечими заболявания като прекъсва връзката на пациента с предците си "на планетарно ниво". Това разказа пред Нова телевизия ужилен неин клиент, изгорял с 12 бона.

Мъжът имал проблеми със слуха. Летия го уверила, че това е заради негова глуха баба. Затова първо тя "прекъснала" генетичната връзка с майка му, като обещала след няколко месеца да го отдели и от брат му.

"Поставя ръката на болното място и прави едно леко триене и задържа ръката в една чупка, може би на 120 градуса - китката, и казва усещаш ли затопляне. И така 20 минути. Като свърши процедурата ми казва - за този цикъл, който направих четири дни, дължиш 2000 лв.", разказа измаменият.

Пред репортер Летия отрече почти всичко, което беше казала пред скрита камера. Тя обясни, че била "гранд доктор" в американски университет - голям доктор, но отказа да съобщи кой е той. Не пожела да покаже и дипломите си. Освен това лечителката увери, че свръхспособностите й са сертифицирани по надлежния ред, но не разкри от кого и как.

Проверката в РЗИ обаче показа, че Летия категорично няма право да лекува. Освен чрез енерготерапия, самопровъзгласилата се за американски професор лекувала слуха на пациента си и като прекъсвала генетичните връзки с роднините му. След като прекъсне връзките на планетарно ниво, трябвало да направи и защити на пациента, за да гарантира доброто му здраве и успех в бизнеса.

И така след 25 процедури и 12 000 лв. за лечение, мъжът не усеща промяна и продължава да не чува. Решава да провери дали наистина Виолетка работи и преподава на студенти в БАН. Оттам се оказва, че не са чували за нея. Лечителката не се притесни и от факта, че има запис, на който лъже, че преподава в БАН, и заяви, че "няма такова нещо". Затова тя се зачуди защо е търсена информация за нея там.

Въпреки очевидните разминавания в думите й, Виолетка се закани: "Аз такова дело ще му спретна, че просто не е истина".


Виж коментарите (8)
Още новини от Национални новини:
Читател на Plovdiv24.bg: На магистрала "Тракия" е много опасно в ...
МВР съобщи за затруднения при тази услуга
Сузанита за Кристиан: Обичаше високите скорости, но винаги е бил ...
Бойко Борисов: Сега всички отвън разбират каква огромна грешка са...
Борисов за АЕЦ "Козлодуй": Няма да ви стигнат нито работниците, н...
Борисов с реакция след покушението над словашкия премиер Роберт Ф...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).