Шеф Токев няма да готви в затвора, излиза да работи навън, прибира се вечер да спи в килията

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:04 / 16.02.2022
1553
Топготвачът шеф Андре Токев няма да готви в затвора. Този факт разочарова много от пандизчиите, които станаха негови фенове след изцепката му да шофира пиян по джанти на Околовръстния път на София. Токев в момента е под карантина в болницата към Софийския централен затвор заради ковид пандемията. След 10 дни ще бъде приведен за адаптация, както всички лишени от свобода, които престъпват железните врати на зандана. 

Квартира 

Отредено му е място в общежитието в Казичене, където реално Токев ще бъде по-скоро на квартира. Той ще излиза през деня, за да работи на външен обект, а вечер ще се прибира за вечерна проверка и само ще преспива в зандана. Лишените от свобода с леки присъди се настаняват в т.нар. затворнически общежития. Голяма част от тях работят, тъй като 2 дни труд в затвора се броят за 3 излежани и така намаляват присъдите си.

Над 80% от лишените от свобода в Казичене работят на външни обекти. Към самото общежитие се полага труд за отглеждане на пчели и риболов. Токев има диплома за готвач и трудно ще му намерят работа в рамките на самото общежитие, затова ще се възползва от възможността да се труди на външен обект, довериха запознати. Дали ще е в някоя закусвалня, или пък в ресторант, това вече допълнително ще се реши. 

В същото общежитие сред елитните затворници преди време лежа бившият шеф на парното Валентин Димитров–Топлото, който беше парнаджия. По-рано пък в този зандан бе Иво Недялков–Фараона, който работеше като лафкаджия в сграда до корпуса на затвора. Що се отнася до Токев, готвачите в Казичене се надяват, че все пак ще им помогне с някои съвети за рецептите в затворническата кухня. Токев е лишен от свобода за общо 10 месеца заради каране в пияно състояние. Той вече излежа повече от 2 месеца под домашен арест и му остават 8. От тях като се приспаднат дните за работа, както и очакваното му добро поведение, най-вероятно топготвачът ще излезе в началото на юли, пише "Телеграф".

Виж коментарите (0)

Още по темата (35):
21.12.2022 Шеф Токев отново се качи на злополучния пикап
18.10.2022 Шеф Токев се завръща при тенджерите и черпаците
05.09.2022 Шеф Токев сподели интересна случка от затвора и заяви: Не ми се пие алкохол
18.08.2022 Токев се връща на работа
20.07.2022 Шеф Токев излезе от затвора с широка усмивка
20.07.2022 Апелативният съд потвърди предсрочното освобождаване на шеф Токев
Още новини от Национални новини:
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...
Предстои голямото пътуване, а само да денонощие МВР спипа 14 вода...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).