Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Шофьoр блъсна дете пред дома му и избяга
Автор: Екип Varna24.bg 09:32 / 05.08.2020Коментари (0)951
© Varna24.bg
3-годишно дете е в тежко състояние в плевенската болница, след като беше блъснато извън пътното платно на улицата, на която живее. Момченцето е било пометено от водач, който дори не спрял. Очевидци твърдят, че зад волана бил 17-годишен младеж, син на бивш полицай. Малко по-късно на местопроизшествието се появил баща му, който твърдял, че той е блъснал детето.

3-годишното дете е стояло на тротоар, който в момента е силно затревен. Автомобилът се е качил на тротоара, блъска го и продължава без да спре.

"Детето беше прегазено пред очите ми. След което шофьорът избяга, а след 10 минути се върна баща му, за да ми предлага помощ", разказа майката на детето Петя Ватовска.

Родителите на двете момчета влизат в спор кой точно е шофирал. През това време идва линейка и отвежда детето, което е с комоцио. Налага се и да бъде откарано в Плевен, където е настанено в Реанимация на командно дишане. След направени операции, детето вече е по-добре. През цялото време мъжът, който се признава за виновен, предлага помощта си на семейството. Те обаче са на мнение, че целта му е да ги подкупи, за да не свидетелстват срещу сина му. Те са категорични – ще търсят правата си в съда.

"Бях до детето. Отдолу идваха две коли, които караха с висока скорост. Детето ми беше почти умряло. Колата избяга без да спре. Младо момче беше, не го познавам. В колата бяха двама", разказва баща на детето Мартин.

Мъжът, чийто син е обвинен за случилото се, отказа да застане пред камерата на NOVA и да коментира случилото се. Пренасочи ни към неговия адвокат Иван Вачев.

"Неща, които са обект на разследване, не мога да коментирам. В процес на доказване е кой е шофирал. Води се разследване", заяви той.

Според източници на NOVA в полицията задържан по случая е бил 17-годишният младеж. Към момента текат технически експертизи.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: