Шофьор-побойник вилнее в Сливен, раздава шамари наред

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
08:38 / 08.11.2018
1420
Мъжът, който преби пешеходец в Сливен, едва не прегазил двегодишно дете на пътя. Шофьорът се движил с висока скорост, разказа пред bTV майката, която е свидетел и на побоя.

Силвия Симеонова е първата жертва на агресивния шофьор, който връхлетял върху нея и двегодишното й дете на пътя: "Видях толкова засилена кола, хванах го за якето и го преместих, ако не бях реагирала по тоя начин, детето щеше да е под гумата на колата".

Докато шокираната майка звъняла на тел.112 шофьорът се нахвърлил върху друг пешеходец: "Такава агресия не бях виждала никога. Много кръв имаше по лицето. Той продължи да блъска момчето, да му нанася ритници, юмруци".

Жертвата е Станислав, който се страхува  да покаже лицето си. Разказва, че в понеделник, на път за училище, на пешеходна пътека го засякъл автомобил. Свали си прозореца, започва да ме обижда, каза: "Ей, ти къде минаваш, какво правиш?". Аз си бях на края на пешеходната пътека", разказа ученикът. Продължил да върви, но шофьорът го проследил.

"Слиза от колата и вика: "Ти голям мъж ли си?". И ме удари. Дойде, свлече ми суичъра над главата и започна да ме удря, да ме блъска по главата", допълни Станислав.

"Незабавно са организирани заградителни и издирвателни мероприятия и след около 15 минути в квартал "Комлука" автомобилът е установен заедно с водача. Лицето е известно, на 42 години, криминално проявено", посочи началникът на ОД на МВР – Сливен Димитър Кикьов.

След 24 часа в ареста нападателят е освободен.

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Управител на хотел на първа линия в Слънчев бряг: Нямахме избор, ...
Експерт: Харчим повече. Морето много интензивно почна да работи
Очаква ни слънчева неделя 
Цветница е!
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).