Шофьор слезе от колата си и удари жестоко в главата велосипедист

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
08:32 / 13.06.2019
1256
Шофьор слезе от автомобила си и удари жестоко в главата велосипедист, сваляйки го на асфалта само защото се подпрял на колата му. Бруталният случай на агресия е от Казанлък, при това - на изключително оживено място.

Kадрите, които са записани от видеорегистратор на друг автомобил, предизвикаха вълна от възмущение в социалните мрежи. Инцидентът станал на кооперативния пазар в града. Иван Николов, един от свидетелите на случката, посочва, че велосипедистът се подпрял на колата на нападателя, докато наблизо минавал друг автомобил.

"Човекът излезе и удари велосипедиста в главата. Той падна, удари се в другата кола", обясни Николов. И допълни, че нападателят оправдал действията си с твърдението, че велосипедистът се блъснал в автомобила му. По чудо удареният не е пострадал сериозно. "Човекът се изправи. Видимо нищо му нямаше. Нямаше рани. Не пожела помощ", коментира още свидетелят пред Нова.

Извършителят на нападението е 60-годишният Мехмед Мехмедов. Той потвърди думите на Николов и оправда агресивното си поведение с това, че в автомобила му имало дете, което се изплашило.

Мехмедов е задържан, съобщи началникът на районното управление на полицията в Казанлък гл. инспектор Христо Петров. Пострадалото лице не е установено. Органите на реда са се самосезирали, след като видели видеото с удара във Фейсбук. Нападателят е задържан за 24 часа. Уведомена е и районната прокуратура.


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).