Шофьорка мина цялата магистрала от Пловдив до София, чатейки си по Фейсбук!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
17:24 / 27.08.2017
1810
Кои са пътищата убийци у нас и най-рисковите отсечки посочва в специален обзор "Телеграф". В него са цитирани и разкази на шофьори, които звучат и куриозно, и плашещо. Ето два от тях: "В средата на юли се прибрахме от Пловдив за София. Теглехме малък "Ситроен Саксо" ремарке с два мотора, поради което се движехме с не повече от 80 км/ч. Валеше и платното беше наводнено. С тази ниска скорост изведнъж предната лява гума поднесе. За секунда-две колата ни беше неуправляема, после сама се оправи. Това се води високоскоростен път, представете си, ако карах по-бързо, какво би станало", обясни шофьор.

Друг куриоз от същия ден бил, че жена със сив "Хюндай" минала цялата магистрала от Пловдив до София, чатейки си по Фейсбук. "Валеше дъжд и няколко пъти виждахме как колата й се отклонява, настъпва осовата линия и пак се прибира в нейната лента. Беше със закачено колело на задния багажник, късо подстригана и с взрян поглед в телефона си. Два пъти я изпреварвахме на едно от спусканията и виждахме как й е отворен фейсбукът на телефон", разказват мотористи, които са станали очевидци на странната случка.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...
Предстои голямото пътуване, а само да денонощие МВР спипа 14 вода...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).