Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Шок: Майки душат и колят бебетата си
Автор: Екип Varna24.bg 09:02 / 05.12.2014Коментари (6)737
© 24 часа
Светлана Александрова
В последните няколко години Пловдив зае челно място в кървавата статистика на майки, убили рожбите си след раждане. През няколко месеца в полицейския бюлетин в града под тепетата лъсва поредната жестока история, за която масово хората се чудят какви са причините за зверствата и защо родилките не са проявили милост към собствените си деца, пише "Телеграф".

Най-масовият прийом майките да се отърват от безпомощните си бебета е да го задушат, обясняват криминалисти от Пловдив. Общото при всички детеубийци е да крият дори и от най-близките си бременността си, а след това да родят тайно и да мислят, че могат да отърват наказателно преследване за жестокостта си.

Изключение от това прави може би единствено сопотчанката Юлияна Илинова, чиято ефективна присъда от 8 години затвор бе потвърдена от апелативния съд в Пловдив на 17 март 2014 г.

Тя също криела бременността си от всички, дори от майка си. Живеела в Сопот със съпруга си и двете си рожби. Мъжът й бил международен шофьор и прекарвал едва по 10 дни в месеца със семейството си. 

Жената отива в частна клиника и ражда детето, но не проявява никакъв интерес към него. Споделила, че иска да го остави за осиновяване и споделила, че бащата на детето не е съпругът й и той не трябвало да разбира за раждането. На третия ден от раждането тя прегърнала бебето и силно притиснала главичката му към рамото си. Бебето се задушило.

За разлика от нея другите майки удушили рожбите си на скришни места. Пенка Тодорова, например, от карловското село Васил Левски, родила в дере край калоферско предприятие. Излязла по престилка с ножичка в джоба си и родила сама, а после я открили с кръвоизлив центъра на Калофер. Аутопсията установила, че детето е било живо и здраво около 20-ина минути.

Друга родилка от Пловдив - Светлана Александрова, която преди дни получи 8 години затвор за убийството на новороденото си момиченце, също криела бременността си. Случаят й е показателен с безсмислената жестокост към невинното бебе, ръгано с ножица и накрая удушено. Тя била самотна майка на три деца от различни бащи. Родила сама в банята у дома.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ами махнете им възпроизводствените органи и ги пускайте на магистралата.
+3
 
 
Не знам дали са българки,циганки или някакви други,но в едно съм сигурен.Изключително тъпи и прости жени.Имали силен сърбел между краката,лошо няма.Като ги сърби,като искат да ги чешат,ами вземи мерки,има хиляди начина за предпазване.
+6
 
 
Боклуци мръсни ,едни се чудят как да имат дете ,а други с лека ръка ги убиват....знаете поговорката око за око ,зъб за зъб.
+4
 
 
Пълни кукундрели - ей такива заедно с политиците на къра да садят дръвчета по цял ден и после у затвора и така доживот.
+8
 
 
За такива същества,защото те не могат да се нарекат майки не затвор а публично обезглавяване заслужават !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Космическа надпревара
Конфискуват коли на пияни и дрогирани
Парламентарни избори 2023 г.
План за възстановяване и устойчивост на България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: