Шок: Мъж заби юмрук в лицето на бебе!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
12:29 / 01.12.2016
910
Само 100 лири обезщетение ще получи семейството на малката Елиз, пребита от агресивен мъж, който се преструва и на недовиждащ. Елиз Темпъл е едва на 5 дни, а е нападната от 64-годишния Дейвид Харди по време на разходка с майка си и по-голямата й сестра Либи. Внезапната агресия на непознатия шокира силно 7-годишната Либи, която изпада в истерия насред улицата, пише "България днес".

"Господинът се появи изведнъж, докато се разхождахме с количката, и удари Елиз с юмрук право в лицето. Не каза нищо, даже не я погледна. Аз така се стреснах, че не можах да продумам, а Либи се разрева и ме питаше дали Елиз ще умре", разказва майката на двете момичета Ейми Дъкърс.

Дейвид Харди отрича да е ударил спящото бебе нарочно. "Аз всъщност реших, че това е куклата на по-голямото дете, и казах, че ще набия играчката й. Стоварих юмрука си на шега", оправдава се дядото побойник. 

Съдията по делото Сам Гуз не взема на сериозно версията на Дейвид Харди и иронично му благодари, че признава агресивните си намерения. Освен глобата буйният индивид ще трябва да си извади от джоба и 1400 лири за съдебни разходи.


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Предпразнично: Интензивен трафик на границата ни със северната ни...
Проф. Рачев каза какво време ни очаква за Великден, посъветва да ...
Опитват да предизвикат изкуствен дъжд над летището в този българс...
Нинова: Това е пародия! Главчев започна като началника си Борисов...
Стана ясно кой повежда листата на ГЕРБ във Варна
Сняг заваля и на Витоша


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).