Шокиращи подробности за убийството на красивата Елена в София

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (7)
15:06 / 19.08.2017
1989
Мама ти да е**. Това е последното, което 42-годишната Елена Василева чува, преди да напусне този свят. 22 години по-възрастният й съпруг я застреля с незаконен пистолет. Изстрелите проехтели около 15 часа вчера в ж.к. "Лагера" в столицата пред квартално заведение пред погледите на десетки очевидци, само на метри от детската площадка. Елена седяла там със своя приятелка. По някое време на мястото с лек автомобил дошъл и Венцислав. Последвал скандал и проехтели изстрели.

"Напсува я и се чуха 5-6 изстрела. Първоначално си помислих, че някой хвърля пиратки", разказва собственик на близко магазинче, цитиран от "Телеграф". След това стрелецът се метнал на колата и отпрашил.

"Беше жива поне 20 минути, а линейката не идваше", разказва Зорница. Жената се притекла на помощ на ранената секунди след пукотевицата. "Просто й държах главата. Нямаше друго какво да направим", допълни тя. По думите й един от куршумите попаднал в главата на жертвата, другите в гърдите. Очевидката разказа, че Елена искала да се разведе с мъжа си. В продължение на месеци в семейството имало скандали и побоища. Елена пускала жалби в полицията срещу съпруга си. Дори имал и издадена ограничителна заповед да не я доближава на по-малко от 100 метра.

След като изпразнил пълнителя в жена си, Венцислав отишъл в близкото 6-то РУП и сам се предал. Не показал капка съжаление за стореното, разказват ченгета. Веднага бил задържан. Убитата оставя две сирачета, разказват съседи.

"Тепърва ще изясняваме каква е причината", заяви вчера пред журналисти началникът на СДВР старши комисар Ивайло Иванов. По думите му съпрузите живеели разделени, но нямали официален развод.


Виж коментарите (7)

Още по темата (4):
27.10.2017 До 20 години затвор за мъжа, разстрелял красивата си жена в заведение
18.08.2017 Това е убитата красавица Елена
18.08.2017 Трагедията е огромна! Разстреляната пред десетки минувачи оставя две деца!
18.08.2017 Първи подробности за бруталния разстрел в столичния квартал "Лагера"!
Още новини от Национални новини:
Белла Дамянова, НМД: С последователност и приемственост държавата...
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите между него, Ас...
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Бебе на три месеца се зарази с коклюш в Търновско
Затворът край Дупница, в който няма да има решетки, ще приеме пър...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).