Ще забранят ли алкохола на фирмени партита?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:33 / 17.05.2023
964
Компании във Великобритания бяха призовани да ограничат максимално количеството алкохол, сервирано на работни социални събития. Целта - да се намалят случаите на неадекватно поведение спрямо колеги.

Предупреждението от Chartered Management Institute (CMI) е направено на базата на ново проучване, според което една трета от мениджърите са забелязвали тормоз или неподходящо поведение на свои подчинени по време на фирмени партита.

Изследването показва, че по-склонни да докладват за подобно поведение са жените. 33% от представителките на нежния пол и 26 на сто от мъжете казват, че са виждали подобно поведение, предават от NOVA. 

Като цяло двама от всеки петима (42%) казват, че на работните партита не трябва да се сервира алкохол. Най-склонни да се напиват са хората на възраст между 16 и 34 години, сочи още проучването.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Листите за парламентарните избори имат от всичко: Нови лица, добр...
Плевенчани останаха на тъмно след бедствието
Половин България е пазарувала онлайн в последните 6 месеца
Борисов: Петков казваше "Тагарев е нашето знаме", сега го няма в ...
Млад мъж от "Столипиново" учи за зъболекар, иска да си отвори каб...
Потоп удави плевенчани


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).