Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Сигурни бебешки колички - от къде да се снабдим с тях
Автор: Екип Varna24.bg 16:30 / 22.03.2021Коментари (0)1063
©
Родителите са готови на всичко, за да може децата им да са здрави и да имат най-доброто. Количките са сред първите необходими неща при появата на бебето в семейството. Разбираемо е, че търговците търсят най-качествените артикули, които да предложат на пазара. При детските стоки освен визията на преден план излиза безопасността.

Ако искате да се снабдите с наистина сигурни бебешки колички на едро, ваш естествен партньор може да стане швейцарската марка ZIZITO, която предлага своите висококачествени продукти и на българския пазар.

Откъде да поръчате детски колички на едро?

В търговията с детски колички е важно да познавате детайлно пазара и да заложите на печеливша марка. Информация за търсените артикули с швейцарско качество можете да намерите в сайта за дистрибуция и търговия на едро на ZIZITO.

Швейцарската компания "ZIZITO SA“ е със седалище в град Фрибур, Конфедерация Швейцария. Официален дистрибутор за България на доказалата се на пазара на детски продукти марка е "Зизито БГ“. Търговците на едро предоставят отлични условия на своите партньори, каквито могат да станат търговци на дребно или търговски складове.

ZIZITO предлага на българския пазар бебешки и детски продукти с гарантирано високо качество на конкурентни цени, което ги прави търсени от родителите. Всички колички отговарят на високите европейски стандарти и притежават сертификати за безопасност – SGS Шве
©
йцария.

SGS S.A. е многонационална компания, която е със седалище в Женева, Швейцария. Тя е водещата по отношение на експертизата, тестването и сертифицирането на различни продукти. Сертификатите на SGS са се доказали като глобален еталон за качество. Списъкът от услуги на SGS включва инспекции и проверка на количеството, теглото и качеството на стоките.

Компанията извършва изпитване на продуктите по различни показатели на безопасността и качеството, а също услуги по проверка на съответствието на продукцията с изискванията на международното или националното законодателство. Комбинирайки глобално покритие с познания за местните условия и със своя ненадминат опит в почти всяка индустрия, SGS обхваща цялата верига на доставки от суровини до крайно потребление.

Сайтът на ZIZITO за дистрибуция и търговия на едро дава подробна информация за асортимента бебешки колички и други детски артикули. Там са публикувани и Общите условия за продажба и доставка на стоки в България, а също и Общите условия за консигнация. Връзката с търговците на едро може да стане бързо и лесно, без да се налага физическа среща. Изисква се само да попълните форма за запитване на сайта. По-детайлна информация можете да получите и като позвъните по телефона.

 

Какви са пр
©
едимствата на швейцарските колички?


Бебешките колички на ZIZITO са със здрава конструкция, елегантен силует и модерна визия. Моделите са всесезонни или за няколко сезона.

Сигурността на количките е на първо място. Предните колела са с пружинно окачване и с функция за блокиране, задното колело също е с опция за блокировка. Бебешките колички имат предпазен борд, а също предпазни колани и обезопасителни ленти за ръка. Конструкциите са изработени от здрави, олекотени и безопасни за здравето на децата материали.

Швейцарските колички осигуряват максимален комфорт за децата. Седалките, опората на гърба на детето и поставката за крачетата му могат да се регулират. За проветрение количките имат отварящи се страници с мрежа. За удобство дръжките са ергономични и могат да се регулират. Сред екстрите на швейцарските колички са голям багажник, стойка за чаша, чанта, комарник и др.

Предлагат се практични комбинирани колички от типа 2 в 1 и 3 в 1. Комбинацията 2 в 1 дава възможност за трансформиране на коша в седалка. Комбинираните колички от типа 3 в 1 включват кош за новородено, който съвсем лесно се трансформира в седалка. Кошчето има възможност за сваляне и обръщане. Комбинацията включва и столче за кола с покривало за крачета.

В каталога на ZIZITO са описани основните характеристики и екстри на всички артикули. Сред тях са теглото и размерите на изделието в сгънато и разгънато положение и материалите, от които е направено. Има голям избор на цветове: червен, сив, черен, розов, бежов, тюркоаз и др. Количките са с лесна система за сгъване с една ръка и един бутон. Така те стават компактни и лесни за пренасяне и транспортиране.
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
Изчезна 12-годишно дете от Перник
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Катастрофи в България
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (418) 14%
Добре, но можеше и по-добре (398) 13%
Не се справи (581) 19%
Пълна трагедия (1619) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: