Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Сигурни бебешки колички - от къде да се снабдим с тях
Автор: Екип Varna24.bg 16:30 / 22.03.2021Коментари (0)1062
©
Родителите са готови на всичко, за да може децата им да са здрави и да имат най-доброто. Количките са сред първите необходими неща при появата на бебето в семейството. Разбираемо е, че търговците търсят най-качествените артикули, които да предложат на пазара. При детските стоки освен визията на преден план излиза безопасността.

Ако искате да се снабдите с наистина сигурни бебешки колички на едро, ваш естествен партньор може да стане швейцарската марка ZIZITO, която предлага своите висококачествени продукти и на българския пазар.

Откъде да поръчате детски колички на едро?

В търговията с детски колички е важно да познавате детайлно пазара и да заложите на печеливша марка. Информация за търсените артикули с швейцарско качество можете да намерите в сайта за дистрибуция и търговия на едро на ZIZITO.

Швейцарската компания "ZIZITO SA“ е със седалище в град Фрибур, Конфедерация Швейцария. Официален дистрибутор за България на доказалата се на пазара на детски продукти марка е "Зизито БГ“. Търговците на едро предоставят отлични условия на своите партньори, каквито могат да станат търговци на дребно или търговски складове.

ZIZITO предлага на българския пазар бебешки и детски продукти с гарантирано високо качество на конкурентни цени, което ги прави търсени от родителите. Всички колички отговарят на високите европейски стандарти и притежават сертификати за безопасност – SGS Шве
©
йцария.

SGS S.A. е многонационална компания, която е със седалище в Женева, Швейцария. Тя е водещата по отношение на експертизата, тестването и сертифицирането на различни продукти. Сертификатите на SGS са се доказали като глобален еталон за качество. Списъкът от услуги на SGS включва инспекции и проверка на количеството, теглото и качеството на стоките.

Компанията извършва изпитване на продуктите по различни показатели на безопасността и качеството, а също услуги по проверка на съответствието на продукцията с изискванията на международното или националното законодателство. Комбинирайки глобално покритие с познания за местните условия и със своя ненадминат опит в почти всяка индустрия, SGS обхваща цялата верига на доставки от суровини до крайно потребление.

Сайтът на ZIZITO за дистрибуция и търговия на едро дава подробна информация за асортимента бебешки колички и други детски артикули. Там са публикувани и Общите условия за продажба и доставка на стоки в България, а също и Общите условия за консигнация. Връзката с търговците на едро може да стане бързо и лесно, без да се налага физическа среща. Изисква се само да попълните форма за запитване на сайта. По-детайлна информация можете да получите и като позвъните по телефона.

 

Какви са пр
©
едимствата на швейцарските колички?


Бебешките колички на ZIZITO са със здрава конструкция, елегантен силует и модерна визия. Моделите са всесезонни или за няколко сезона.

Сигурността на количките е на първо място. Предните колела са с пружинно окачване и с функция за блокиране, задното колело също е с опция за блокировка. Бебешките колички имат предпазен борд, а също предпазни колани и обезопасителни ленти за ръка. Конструкциите са изработени от здрави, олекотени и безопасни за здравето на децата материали.

Швейцарските колички осигуряват максимален комфорт за децата. Седалките, опората на гърба на детето и поставката за крачетата му могат да се регулират. За проветрение количките имат отварящи се страници с мрежа. За удобство дръжките са ергономични и могат да се регулират. Сред екстрите на швейцарските колички са голям багажник, стойка за чаша, чанта, комарник и др.

Предлагат се практични комбинирани колички от типа 2 в 1 и 3 в 1. Комбинацията 2 в 1 дава възможност за трансформиране на коша в седалка. Комбинираните колички от типа 3 в 1 включват кош за новородено, който съвсем лесно се трансформира в седалка. Кошчето има възможност за сваляне и обръщане. Комбинацията включва и столче за кола с покривало за крачета.

В каталога на ZIZITO са описани основните характеристики и екстри на всички артикули. Сред тях са теглото и размерите на изделието в сгънато и разгънато положение и материалите, от които е направено. Има голям избор на цветове: червен, сив, черен, розов, бежов, тюркоаз и др. Количките са с лесна система за сгъване с една ръка и един бутон. Така те стават компактни и лесни за пренасяне и транспортиране.
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: