Симона Дянкова с футболист на Закинтос

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:34 / 27.06.2022
1216
На страхотна лятна ваканция се наслаждава капитанката на златните ни момичета от бившия ансамбъл по художествена гимнастика - Симона Дянкова. 27-годишната хубавица хукна на гръцкия остров Закинтос с годеника си. Олимпийската шампионка от Токио 2020 е заедно с бившия футболист на "Спартак" (Вн) Никола Яначков. Двамата отдавна живеят заедно, а миналото лято се сгодиха и вече планират сватбата. Пръстенът бе предложен отново край морето, само че на италианския остров Капри.

"Какво място само", възкликна Симона, докато плува край скали в кристалните води на Йонийско море. Тя показа кадри, на които блести по син бански и демонстрира все така секси тяло. С Никола всяка вечер изпращат залеза на романтично място. През деня гимнастичката се разнообразява с разходка с яхта. С двойката са и най-добрите им приятели - бронзовата медалистка от Рио Михаела Маевска и приятелят й Христо. Всички те не за първи път организират почивката си заедно.

Яначков приключи своята футболна кариера преди четири години. Той е юноша на "Левски" и дори има един мач за представителната формация на "сините". 27-годишният полузащитник в момента играе само за удоволствие по аматьорските дивизии. Никола непрекъснато подкрепяше своята половинка на състезания, докато тя бе активна гимнастичка. Джентълменът винаги носи куфарите на любимата си и е неин шофьор.

"Той знаеше за какво става въпрос. Знаеше каква е моята цел и мечта, подкрепяше ме на 100% и ме разбираше", казва Дянкова, която вече направи своя голям бенефис заедно с останалите златни момичета от ансамбъла.

"Когато изиграхме последното съчетание на килима в Токио, падна голям товар от плещите ми. Много по-спокойна и удовлетворена съм. Животът ми не се промени значително след олимпийската титла", признава Симона пред "България Днес".

Виж коментарите (0)

Още по темата (6917):
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
21.02.2024 Ники Урумов и група P.I.F. с ексклузивна премиера на песента "Обезумели" по музика на Димо
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).