Симона живее втори живот след стрелбата в Слънчев бряг!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
14:03 / 26.07.2018
1679
Пациентка, спасена в УМБАЛ Бургас след прострелване в главата, благодари на екипите в болницата, полагали грижи за нея. Младата жена бе на контролен преглед в УМБАЛ Бургас, придружена от семейството си. Тя посети всички отделения, за да се види отново с лекарите, на които дължи живота си и се снима с един от дежурните екипи.

Историята на Симона Тодорова лекарите ще помнят дълго. Неврохирурзите в УМБАЛ Бургас не успяват да се сетят за случай, при който пациент успява да оцелее след прострелване в главата. Екипът на НХО оперира Симона в нощта на инцидента, след като тя е приета и стабилизирана в Спешно отделение. След операцията момичето е настанено в Отделението по реанимация, с чийто дежурен екип се снима вчера.

В момента, в който животът й вече е вън от опасност, тя е преместена в Неврохирургията, откъдето е изписана в стабилно състояние и с надежда за пълно възстановяване. В момента Симона се чувства добре и продължава лечението си.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
Дезинформация: Кой лъже за ваксините срещу коклюш?
Банкери предупредиха: Лихвите по депозитите ще се вдигнат!
Бойко Борисов: Всеки документ се пращаше на Лена да провери дали ...
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).