Синът на Димитър Рачков даде първото си интервю

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:26 / 23.01.2017
1446
Харесва ми как се справя татко, добре е. Това заяви в ефира на Нова телевизия синът на Димитър Рачков - Димитър младши, в първото си интервю.

"Интелигентен е, метнал се е на майка си. Смятам още малко да поработя, преди да сложа край на моята колеблива кариера. Ако синът ми иска да тръгне по моя път, ще го подкрепя, както са направили моите родители. Той в момента играе в едно представление с майка си. Кажи с кои други актьори играеш, и хората зад кадър изброй", пошегува се Рачков

"Играя с Любо Нейков, Стоянка Мутафова и Христо Гърбов", поде Митко младши, който бе прекъснат от водещата, която се въодушеви от имената на изброените артисти.

В постановката Нейков играе ролята на негов баща, а Митко на вечно сърдито дете от провинцията, което повтаря, че му се ходи до тоалетна.

"Трябва много често да повтарям една реплика, и то силно "Пишка ми се". Имах сценична треска първия път", призна си Димитър младши.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Производител: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а ...
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
Експерт посъветва: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения. Щ...
Две години по-късно: КЗК ни обясни защо се стигна до бой за олио ...
Лековит извор, за който от векове се носят легенди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).