Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Синът на Годжи го задмина
Автор: Екип Varna24.bg 10:07 / 12.09.2022Коментари (0)2495
©
В последния ден от август от доста профили в социалните мрежи взе да извира парчето "Свободно падане" – споделят се откъси, линкове, пускат се сторита. Инструменталът в парчето е на Петър Йотов – Peyotoff, който е китарист, преподавател, завършил образованието си във Виена и с дългогодишен опит на сцената. Нестандартният вокал в "Свободно падане" и отличаващият се текст на песента е на Волен Милчев. 

Той не за първи път приковава вниманието с текстовете си. Принос за таланта му сигурно има и баща му Георги Милчев-Годжи, който свири на бас китара в "Ку-ку бенд" и от години се изявява като текстописец, композитор и певец.

Волен и батко му Цветомил, който се изявява като рап изпълнител, са от първия брак на Годжи с Даниела. По-малкият брат рапира и пее, като сам пише текстовете на парчетата си. Волен от дълго време твори усилено и вече може да се похвали с редица колаборации с колеги. Малкият син на Годжи често се изявява и като беквокалист на концерти на Прея, Бобо и Рут Колева. Волен се стреми да гради собствено име в музиката, макар че чак през 2020г. пусна първото си самостоятелно парче "Картите на масата". В него младият изпълнител направи силно впечатление и предизвика разнопосочни коментари – някои изразиха възторг, докато други бяха по-скоро нерешителни в реакциите си. Волен оценява всички мнения, даже и откровено негативните. "Това значи, че съм си свършил работата, наистина съм поднесъл нещо различно", сподели Волен през 2020г. в интервю за БНР, след като пусна "Картите на масата". Някои от негативните коментари били свързани с нестандартния текст и екстравагантната му визия в клипа. Разбираемо, все пак във видеото Волен е с мустаци и с жълти вежди.

Клипът също бе доста коментиран. Сниман е с телефона на Волен, като с приятелите му взели допълнително обектив. Разчитали явно на нестандартните си идеи, както и на оператора, който бил единственият професионалист, занимавал се с видеа на терен. Любопитна подробност е, че една от локациите в клипа е в столичния квартал "Хаджи Димитър", край градинка, която жена на име Марта направила пред блока си от подръчни материали – кофички от кисело мляко, изхвърлени играчки и други. Новият клип пък "Свободно падане" е арт работа на Николай Малинов, с когото Волен и Петър Йотов са работили и за парчетата си "Искам теб" и "Друго ниво", които са от тази година.

Волен се занимава с музика вече от доста време и първата група, на която бил вокалист, е "Southwick". Като дете обаче той искал да стане художник. Бил 7-годишен, когато гледал по БНТ предаване, в което интервюирали млади музиканти. Волен явно доста се е впечатлил, защото още от следващия ден решил, че ще се занимава с музика. Пожелал да започне с цигулка, вероятно отново повлиян от интервюто с младите музиканти по БНТ.

"Баща ми на Коледа ми донесе една цигулчица и във втори клас вече се записах в музикалното училище. Така че от дете това е моето призвание", разказвал е Волен. Не се ограничава откъм музикални стилове. Младият изпълнител имал период, например, в който слушал само джаз и две години пеел в жанра. Любопитна подробност е, че в последните години той се представя с първото си име. Затова и по-новите му фенове, вероятно не знаят, че е син на Георги Милчев-Годжи. Вероятно Волен не иска да трупа слава покрай известния си татко и е решил сам да си проправи път в музиката.



Още по темата: общо новини по темата: 6914
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: