Синът на тотомилионера, профучал със 150 км/ч с джип в Разград, трудно ще бъде наказан

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
09:40 / 30.04.2020
1650
Категорично не одобрявам, който и да е, и синът ми да е, тази постъпка не я одобрявам. Естествено аз не искам да стане нещо по-тежко и да стане късно, взехме мерки. Предупредихме го, също и в полицията бяхме, взети са мерки. Това заяви тотомилионерът от Разград Емил Йорданов, чийто син летя с бясна скорост в центъра на Разград пред bTV.

Мъжът спечелил нетдавна над 6,5 милиона лева. Скоро след това подарил на сина си скъп джип. Именно с него младежът летя със 150 км/ч по улиците на града. Младият мъж е заснет на видеоклип, публикуван в социалните мрежи, как управлява новия автомобил, купен с печалбата от тотализатора. 

Макар и милионер, Емил Йорданов и семейството му продължават да управляват магазин за домашни потреби в Разград. Полицията и прокуратурата образуваха проверка за хулиганство и шофиране, представляващо предпоставка за опасност. Често жителите на Разград се оплакват, че на мястото, където е заснет клипът, се управлява с риск за здравето на пресичащите пешеходци.

"За съжаление, по този клип не може да му бъде съставен нито акт, нито електронен фиш за превишена скорост, тъй като законът не позволява това да бъде направено. Единствено с техническо средство, което е упоменато в заповед или закон, може да бъде констатирано това нарушение“, заяви Божидар Божков - началник Охранителна полиция в ОДМВР-Разград. Шофьорът е санкциониран многократно за неправилно паркиране и говорене по телефона, докато е зад волана.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Производител: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а ...
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
Експерт посъветва: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения. Щ...
Две години по-късно: КЗК ни обясни защо се стигна до бой за олио ...
Лековит извор, за който от векове се носят легенди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).