Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Синът на тотомилионера, профучал със 150 км/ч с джип в Разград, трудно ще бъде наказан
Автор: Екип Varna24.bg 09:40 / 30.04.2020Коментари (2)1615
©
Категорично не одобрявам, който и да е, и синът ми да е, тази постъпка не я одобрявам. Естествено аз не искам да стане нещо по-тежко и да стане късно, взехме мерки. Предупредихме го, също и в полицията бяхме, взети са мерки. Това заяви тотомилионерът от Разград Емил Йорданов, чийто син летя с бясна скорост в центъра на Разград пред bTV.

Мъжът спечелил нетдавна над 6,5 милиона лева. Скоро след това подарил на сина си скъп джип. Именно с него младежът летя със 150 км/ч по улиците на града. Младият мъж е заснет на видеоклип, публикуван в социалните мрежи, как управлява новия автомобил, купен с печалбата от тотализатора. 

Макар и милионер, Емил Йорданов и семейството му продължават да управляват магазин за домашни потреби в Разград. Полицията и прокуратурата образуваха проверка за хулиганство и шофиране, представляващо предпоставка за опасност. Често жителите на Разград се оплакват, че на мястото, където е заснет клипът, се управлява с риск за здравето на пресичащите пешеходци.

"За съжаление, по този клип не може да му бъде съставен нито акт, нито електронен фиш за превишена скорост, тъй като законът не позволява това да бъде направено. Единствено с техническо средство, което е упоменато в заповед или закон, може да бъде констатирано това нарушение“, заяви Божидар Божков - началник Охранителна полиция в ОДМВР-Разград. Шофьорът е санкциониран многократно за неправилно паркиране и говорене по телефона, докато е зад волана.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Следващият убиец на Милен Цветков, или вашето дете, или роднина! Но с нетрудени пари и лошо домашно възпитание, резултатът винаги е един и същ. Виждаме го всеки ден. Не можели да го глобят - НЕ ИСКАТ! То е ясно, че той не кара само в клипа така, градът е малък, залагат една камера или радар на бърза отсечка и за максимум седмица поне 3-4 пъти ще го хванат. Желание няма, не възможности... И да се върнем на домашното възпитание - баща му, като се прави на толкова съвестен, защо не му взе колата и да 'оди пеш лигльото?
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
България в еврозоната
Издирват 17-годишно момиче от Дупница
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: