Сирийка разкри за ужасяващи изнасилвания в България от каналджии

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
17:26 / 05.01.2016
3391
Сирийска бежанка е била изнасилвана многократно от каналджии в България. Това разкри самата тя пред властите в Берлин. Още по-ужасяващо е, че това е ставало със съгласието на съпруга й, който предложил по този начин да се отплати на трафикантите.

Случаят е само един от хилядите на сексуално насилие над жени и деца сред мигрантите. Съпругът на жертвата закъсал за пари на българската граница. Той предложил в замяна 30-годишната си половинка. Срещу многократни изнасилвания тя осигурила преминаването на цялото семейство.

Ужасът сякаш нямал край. Самият съпруг започнал да участва в перверзните изпълнения, които се повтаряли всеки ден. Според "Ню Йорк Таймс" съпругата, майка на 4 деца, живее сега в Берлин. Тя е издействала ограничителна заповед срещу изверга, но не смее да заведе дело. Една от причините е, че се страхува да не бъде убита, а другата - не иска да посрами семейството.

Друга сирийка, гримьорка по професия, разкрива, че много от жените слагат мъжки дрехи и нарочно не се къпят по време на целия път от Сирия до Германия. Така се предпазват от непрекъснатите налитания на свои и чужди.

Трета майка разказа през вестника, че със своя приятелка дежурила на смени край децата, когато семействата заспивали. Причината - апетитите на каналджии и бежанци. Трафикант в Турция директно поискал секс вместо пари, но бил отрязан. Той не се отказал и цяла нощ обикалял около хостела.

Примерите са хиляди, алармират правозащитни организации. Ръце вдигнаха и немските власти, тъй като сексуалните престъпления не спират и в лагерите на германска земя.


Виж коментарите (3)

Още по темата (832):
24.11.2022 Безпрецедентен миграционен натиск! Все повече чужденци сред
каналджиите!
02.11.2022 Чужденци откриха в каналджийството доходоносен бизнес
18.10.2022 Голям проблем! Трупове на бежанци стоят с месеци в бургаската болница
11.10.2022 Бургаският съд отчита увеличение на делата за трафик на мигранти
26.09.2022 Синът на Софи Маринова загази сериозно
20.09.2022 Разбиха престъпна група за каналджийство
Още новини от Национални новини:
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
Дезинформация: Кой лъже за ваксините срещу коклюш?
Банкери предупредиха: Лихвите по депозитите ще се вдигнат!
Бойко Борисов: Всеки документ се пращаше на Лена да провери дали ...
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).