Скандали тресат "Мис България"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
20:39 / 23.11.2020
1937
Скандал след скандал тресе иначе престижния конкурс "Мис България“. Всяка година събитието не минава без кавги и спорове относно победителката. Тазгодишната носителка на титлата също не бе пощадена от обществото. 

Венцислава Тафкова е най-критикувана заради хиалурона в устните си. Въпреки че се обяви категорично против корекциите, Тафкова е издула джуки и заради това е сравнявана от потребители с чалга певица от селска кръчма. 

"Тази негативна вълна я има към всяка една красива жена - казва победителката. - Проблемът е, че аз съм популярна в момента и това е насочено към мен“.

Със същия този проблем се сблъска и миналогодишната миска Радинела Чушева. Тя доста бе прекалила с филърите и неслучайно е сравнявана с Баба Яга, Франкенщайн и Крокодила Гена. На всичкото отгоре Чушева лъсна и в доста голи снимки в нета. 

Проблем с носа пък имаше Мис България 2017 Тамара Георгиева. За разлика от другите миски, тя пък бе критикувана, че няма корекции по себе си и не е оперирала носа си.

"Всеки се обръща след мен, като мина някъде, защото имам много силно присъствие – казва Тамара за себе си. - И носът остава на заден план. Не, в никакъв случай не съм грозна!“ 

Подобен бе случаят и с Мис България 2009 Антония Петрова, която си заслужи прякора Мис Крокодил заради не особено привлекателни черти от лицето си. Тя пък се оправда, че просто зложелатели я снимали от неподходящ ъгъл. 

Голяма излагация имаше и на конкурса през 2012 г. Тогава за победителка бе избрана Ина Манчева, но само няколко часа по-късно титлата й бе отнета. Проверка на организаторите установи, че тя е спечелила гласа на публиката нечестно. Короната й бе отнета на живо в национален ефир и връчена на Габриела Василева, пише "България Днес".

Виж коментарите (1)

Още по темата (2879):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Национални новини:
Германско икономическо издание: Готова ли е България за еврото? "...
Затварят част от магистрала "Тракия" за 2 седмици, вижте къде
ПП-ДБ се регистрираха за изборите 2 в 1, Никола Минчев коментира:...
ПП-ДБ определи водачите на листите за парламентарния вот и кандид...
Светослав Бенчев: От 1 март 2025 г. няма да има бензин на територ...
Корнелия Нинова: Това, което виждаме на политическата сцена е, че...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).