Скандална развръзка на случая с изчезналата Здравка

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
20:29 / 07.01.2021
1543
Случаят с 28-годишната Здравка Касърова, обявена за изчезнала в социалните мрежи от нейна приятелка, вдигна на крак полицията и беше разрешен само за няколко часа, научи Plovdiv24.bg.

Историята е скандална, но е с щастлив край. Младата жена е установена - днес е опитала да премине един от граничните пунктове в посока Гърция. Тя не е била допусната на територията на южната ни съседка, защото нямала наличен тест за COVID-19. В момента е в Пловдив.

Дамата живее от 15 години в Гърция. Има семейство и работи в сферата на козметиката. Пристигнала в града под тепетата на 4 януари. Посетила леля си в "Изгрев“ и отседнала при приятелка в "Прослав“. Бързо ѝ домъчняло за детето и просто си тръгнала за Гърция, но не взела част от багажа си и не се обадила на домакините.

След публикации за изчезването, на помощ на притеснените близки се притекли служители на полицията. Жената била забелязана на Централна гара в Пловдив, а после на границата, където не била пропусната заради липса на тест за COVID-19.

В момента Здравка е в Пловдив и ще тръгне към Гърция, след като си направи тест.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).