Скочиха продажбите на ваканционни имоти в красив град на Черноморието

Автор: Цвети Тончева
Коментари (0)
08:38 / 18.07.2022
733
Сделките с имоти по морето бележат ръст, сочи статистиката на Агенцията по вписванията, видя репортер на Plovdiv24.bg. Рекордьор обаче е община Несебър, където сделките са нараснали с близо 90%, съобщават брокери. През второто тримесечие те са над 2900.

Покачване е имало и през първото тримесечие на годината с над 50%, както и през миналата година. Както е известно в Несебър се изповядват и сделки, касаещи курортите Слънчев бряг и Свети Влас. Ето защо, по брой сделки тази година Несебър изпреварва дори Бургас, като го измества от четвъртото място  в страната.

Инвестицията в апартамент, къща, вила или ваканционен имот в морски курорт остава една от най-изгодните, тъй като може да се отдава под наем през летния сезон и да се получават приходи от него, обясняват брокерите.

Отлични ваканционни имоти се предлагат и в момента най-вече в Слънчев бряг, като цените варират от 30 000 евро, за готови за нанасяне студия, до двустайни и тристайни апартаменти на цена до към 100 000 евро.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).