Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Слави Трифонов: Емоционално лабилни и свръхчувствителни да не гледат тези кадри!
Автор: Екип Varna24.bg 16:50 / 14.08.2021Коментари (6)2632
©
"Това по-долу са кадри от полицейското насилие над протестиращите от юли месец миналата година. Предупреждавам, че кадрите не бива да бъдат гледани от хора, които са емоционално лабилни и свръхчувствителни, както и от деца. Защото кадрите са потресаващи и доказват като абсолютна истина всичко, което разказаха миналата година потърпевшите момчета, а и потърпевшото момиче, което се казва Цвети и което на кадрите се вижда как е снимано с телефон от един от полицаите.

С белезници на ръцете и напълно беззащитни, тези български деца, отстояващи върховенството на закона и правото в собствената си държава, са бити зверски, унижавани и захвърляни като животни от хората, които би трябвало да олицетворяват върховенството на закона и правото. Изроди срещу Цвети. Изроди срещу децата, които си искат държавата.

Тези кадри са били скрити от бившите управляващи. Но истината, рано или късно, излиза наяве и ГЕРБ и присъдружните им партии от “патриоти" не успяха да скрият зад колоните на Министерски съвет този брутален режим, в който сме живяли над 10 години.

Режим, който пази властта си с бой.

Отговорността за всичко това е на тогавашния министър-председател Бойко Борисов. След случилото се зад колоните на Министерски съвет, той не обели нито една дума за битите деца, каза само, че се пролива кръв на полицаи. Не беше намерен нито един виновник за полицейското насилие, не беше осъден нито един. Нещо повече - след побоя над протестиращите, за награда вътрешният министър, пряко отговорен за полицейското насилие през месец юли - Младен Маринов, беше издигнат за депутат от партия ГЕРБ и днес той е депутат от ГЕРБ.

И за да са още по-нагли и арогантни - преди няколко дни от ГЕРБ предложиха именно Младен Маринов да е един от членовете на временната комисия в парламента, разследваща полицейското насилие над протестиращите. Представяте ли си какво безобразие и наглост? След като депутатите от останалите партии не се съгласиха точно Младен Маринов да влезе в тази комисия, ГЕРБ напуснаха залата. А считаният за свръхинтелигентен Томислав Дончев определи случващото се като болшевизъм.

А знаете ли, че депутат от ГЕРБ е и другият бивш вътрешен министър - Христо Терзийски, който пък е пряко отговорен за полицейското насилие над протестиращите през месец септември? Да, и той за награда е депутат от ГЕРБ, вместо в момента да отговаря пред закона за битите граждани и за бития журналист Димитър Кенаров.

Всички замесени в това престъпление трябва веднага да бъдат арестувани и моментално да бъдат осъдени.

Кадрите, които сега виждат бял свят, категорично доказват, че протестиращите са били прави. Те искаха Бойко Борисов завинаги да напусне българската политика и Иван Гешев да подаде оставка като главен прокурор. Ние нямаме нужда от главен прокурор и прокуратура, която за една година не е успяла да открие тези кадри и да повдигне обвинения на виновниците. Нямаме нужда от прокурори, които закрилят престъпленията срещу своите съграждани.

Българите поискаха нормална държава с нормална прокуратура и понеже наистина го искат, вярвам, че тези кадри и тази несправедливост никога няма да се повторят", написа Слави Трифонов във Фейсбук.




Още по темата: общо новини по темата: 3350
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/559 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 14.08.2021 г.
-5
 
 
Каква е тая прокуратура да не може една година да открие виновните? Кой кри записите близо една година? НСО? На кого е подчинена службата? Колко месеца трябва да работи правителството на Радев, за да открият дипломата на Гешев? Защо няма арестувани за полицейските издевателства? Няма ли да се намери прокурор, който да поиска имунитета на двамата министри на вътрешните работи, които се кипрят в сегашния Парламент - мутрата Младен Маринов и Христо Терзийски-носа?
0
 
 
Тези кадри се въртяха още тогава,но много повече са тези с терора над полицаите.Всички снимахте и споделяхте как сте ги наритали полицаите,нали така,учиндолска маймуно?!?Я да видим и другите кадри,да видим кой и как упражнява насилие над полицаите,а те си кротуват,защото така са им наредили - да не се *окървави метежа*!Така ли беше?Така беше!Има много снимков и филмов материал,стига сте се правили на *света вода ненапита*!
0
 
 
Потресен бил.А не бе потресен когато 60 мин хвърляха от близко разстояние по тях камъни, и даже бомбички, и полицайте се пазеха само е едни дребни щитове,вместо да ги разстрелят като кучета тези платени маймуни от агитките.БОКЛУК мръсен си славчо !
+3
 
 
Малко ги биха , ако са в друга държава щяха да ги гръмнат .
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: