Слави Трифонов: Никола Минчев и Росица Кирова защо все още са депутати?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:07 / 09.08.2023
1155
Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов написа пост във Facebook, с който попита защо Никола Минчев и Росица Кирова, които са заместник-председатели на 49-ото Народно събрание, все още са депутати. 

Поводът за гневния коментар на шоумена идва след циничното изказване на Вежди Рашидов в понеделник. По думите на Трифонов Никола Минчев и Росица Кирова са смеели на казаното от Рашидов. 

Лидерът на ИТН пише още в поста си, че популярният изпълнител Тото е бил "смазан" от публичността след подкаста с Тити Папазов, където водещият се забавлява на разказаната му история за обръсната от Тити жена, докато никой не е потърсил отговорност от Никола Минчев и Росица Кирова. 

Текстът на целия пост:

Вежди Рашидов вече не е депутат. И така е правилно. Защото, когато си народен представител трябва да внимаваш какво говориш и как се държиш, защото представляваш хората, които са те избрали и носиш морална отговорност за това. Морал бе, морал. Едно състояние, твърде чуждо на една не малка част от нашите народни представители. И като говорим за морал, и фактът, че Вежди Рашидов вече не е депутат, Никола Минчев и Росица Кирова защо все още са? Те седят и се хилят одобрително, на това, което говори Вежди Рашидов. Значи са съгласни, забавно им е и дори смешно. Тогава защо още не са си подали оставката?

Значи Тото, който слуша как Тити Папазов говори за това как е обръснал главата на едно момиче, Тото дори го извика прокуратурата на разпит и публичното пространство го смачка, защото слуша глупостите на Тити Папазов и се смее. А Никола Минчев и Росица Кирова може да слушат и да се смеят на глупостите на Вежди Рашидов, но за тях няма проблем. Тото е мръсник, а Никола Минчев е веселяк. Защо единия трябва да бъде смачкан, а за другия няма проблем?

Този двоен стандарт е отвратителен и единственият смисъл да пиша всичко това е, защото съм сигурен, че има много хора, които правят разликата между лъжата и истината, между лицемерието и истината, между популизма и истината. Всъщност знам, че има много такива хора

Виж коментарите (0)

Още по темата (12):
21.08.2023 Рашидов:  Отдавна съм показал, че моделът "хот дог" не е моят, но ми го натрапват 
10.08.2023 Росица Кирова след обвиненията: Винаги съм се противопоставяла на всеки опит за насилие
09.08.2023 Вежди Рашидов подаде оставка като депутат, напуска политиката!
08.08.2023 Български фонд за жените иска оставката на Вежди Рашидов като депутат
08.08.2023 Нешка Робева за Рашидов: Ако беше уточнил, че думите му са насочени към морала на част от неговите колеги, щеше да има подкрепата на народа
08.08.2023 Бехар за Рашидов: Може да градиш имидж 20 г. и да го сринеш за 20 секунди
Още новини от Национални новини:
Отговорите на матурите по профилиращите предмети излязоха, вижте ...
Социалната комисия отказа да гласува увеличението на пенсиите с 1...
"Зелената сделка" и негативните последици върху нас, автомобилите...
Доц. Мангъров за новия "вирус на шамара" и защо така е известен
БНБ с важна информация
Апелативният прокурор на София подаде оставка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).