Слави Трифонов за Даниел Лорер: Да го назначат ресторантьор на Черно море

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
16:44 / 29.06.2023
1166
Слави Трифонов отново изригна във фейсбук, видя Plovdiv24.bg относно избора на еврокомисар, като намеси Даниел Лорер и неговата съпруга. Ето какво написа той:

Кандидатурата на Даниел Лорер за еврокомисар не мина. Като цяло беше странно и унизително да имаме две кандидатури. Урсула фон дер Лайен иска жена за комисар. От ПП явно не са разбрали и изпратиха Лорер.

Или пък са разбрали, а пък Лорер е жена. Всъщност сега разбирам защо навсякъде тикат жена му на Лорер – защото Урсула иска жена. Както и да е. Става ми ясно, че на всяка цена търсим специално място за Лорер, защото в “Труд" прочетох, че сега пък щели да го предложат от ПП за гуверньор на БНБ. Обаче – какво правим ако не го изберат? Получава се рецидив. Затова аз имам предложение.

Ако не изберат Лорер за гуверньор на БНБ, предлагам да го изберат за контрольор в БДЖ или в краен случай – ресторантьор на Черно море. Аз съм сигурен, че ако впрегнем усилия, ще намерим място на Лорер и ще се кротне държавата, защото всички търсим работа на Лорер.

Ще му намерим работа и нещата ще потръгнат! Да живее Лорер, специалиста за всяка работа! Да живее и жена му!

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Оправдаха Тошко Тодоров-Машора, който бе заплашен от 224 години з...
Вижте симптомите на FLiRT - новият вариант на COVID-19
Радев: Засилваме връзките си с българската общност в Косово
Кола гори в района на голям магазин в Търново
Горанов каза защо не е включен в листите на ГЕРБ за изборите
Бойко Борисов в Стара Загора: Положих всички усилия да не отидем ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).