Слави избухна заради скандалите в БНР

Автор: Георги Кирилов
Коментари (2)
15:28 / 14.09.2019
1547
Слави Трофонов отново бе активен в социалните мрежи. Този път той ги използва, за да изкаже мнението си около скандала в БНР. Ето какво написа бившият шоумен:

През последните години рядко давам интервюта на българските медии. По обясними 111 причини.

Единственото интервю, което дадох през последните близо 3 години беше за Българското национално радио. Това не е случайно. През юни дадох това интервю за БНР, защото знам, че там работят достойни и свободни журналисти. И вчера тези журналисти отново доказаха, че са именно такива - достойни и свободни. Вчера, като един, те застанаха твърдо не просто зад колегата си Силвия Великова, а зад свободата на словото.

За всички е видно, че опитът да бъде заглушен още един свободен глас, този път на Силвия Великова, е пореден епизод от упоритите стремежи да бъдат маргинализирани обществените медии, а и не само.

Ще припомня някои от предишните такива епизоди – за член на СЕМ (органът, който избира директорите на БНТ и БНР) беше избран висококвалифициран кадър, завършил във Враца аграрна икономика с успех 3,89.

Начело на Радио "София“ беше назначена висококвалифицираната 27-годишна водеща на "Еспресо с Роси“, завършила социология в Нов български университет.

И разбира се – за директор на БНТ беше избран стажантът от партийната телевизия "Алфа“, размахващият средни пръсти в национален ефир – Емил Кошлуков.

Всъщност, ако на "главанаците“ наистина им е толкова важно да заглушат и националното радио, да направят Емил Кошлуков директор и на БНР. Я колко добре се справя с БНТ, ще се справи и с БНР. Той толкова добре се справя с националната телевизия, че ако тя спре, както скандално спря БНР, на никого няма да му направи впечатление.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).