Слави усилено търси нова звезда за шоуто си

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:47 / 29.03.2019
2559
Слави Трифонов обяви музикален кастинг във вечерното си шоу, който трябва да открие ново дете чудо, което да смае България и света, както стана с Крисия Тодорова, пише Хотарена.

От 1 до 5 април, в 5 поредни вечери, "Шоуто на Слави" ще излъчи кастинга "Нова звезда", в който са взели участие музикални деца до 14-годишна възраст от цялата страна.

Сред стотиците даровити хлапета, които първоначално прослушвал Евгени Димитров-Маестрото, се откроило 12-годишно момиче с глас досущ като на Уитни Хюстън.

"Видяхме стотици деца и има много оптимизъм, имаше много, много талантливи деца. И не само талантливи – деца, които ходят на уроци и са научени да пеят. Изключително добре подготвени! Идва ново поколение, което много ни зареди. Заедно с колегите от комисията имаме тежката задача да определим кои деца ще продължат нататък“, каза Евгени и уточни, че във втори кръг ще участват и музикантите от "Ку-ку бенд“.

Те щели да изберат кои деца ще стигнат до финала на конкурса. Тази година нямало нито едно гласовито хлапе с хиперамбициозни родители – такива, които много повече искали успеха от самите деца, изтъкнаха Слави и Маестрото, намеквайки за горчивия си опит с майката и бащата на Крисия, които скъсаха договора си с него.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...
Предстои голямото пътуване, а само да денонощие МВР спипа 14 вода...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).