След "Фермата" Ангел гушка знойни мацки

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:27 / 13.09.2022
2424
С куп надарени красавици отпразнува напускането на "Фермата" Ангел. Обичаният участник си събра багажа от новия сезон на формата рано-рано, ала бързо намери утеха в секси мадами.

Ангел бе награбен от една от най-желаните жени у нас - Жанета Осипова. Плеймейтката, която е напълно натурална, теши бизнесмена с безброй прегръдки. Осипова е надянала черен потник, а пищните й форми още малко ще изскочат от пазвата, пише "България Днес".

Към нея се присъедини и друга участничка от предишен сезон на риалитито. Силиконката Антония разведрява мачото. Пищната брюнетка, която бе считана за секссимвола на "Фермата" преди две години, потанцува и оправи настроението на любимеца на публиката Ангел.

Това се случи на специален купон, на който присъстват няколко от участниците в сезон 6 на "Фермата". Освен знойните бръмчалки жива музика повдига настроението на Ангел след отпадането му от формата.

Бизнесменът бе буквално нокаутиран от съперника си Серафим. Според някои фенове на шоуто загубата на Ангел е била нагласена. В същото време стана ясно, че в стопанството 43-годишният мъж е открил най-накрая така чаканата любов.

Бизнесменът признава, че има чувства към друга участничка - Камелия. Красивата хандбалистка е пленила Ангел и той се оправда с нея за загубата си на арената.

"По време на дуела нямах концентрация, не виждах друго освен Камелия. Може би пък е било благоприятно да изляза точно в този момент. Да си влюбен, не е страшно. Преди време мислех, че любовта е само за 17-годишните. Търся я тази любов, а защо не ме спохожда. Надявам се любовта ни е да е споделена", добави Ангел.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6917):
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
21.02.2024 Ники Урумов и група P.I.F. с ексклузивна премиера на песента "Обезумели" по музика на Димо
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Белла Дамянова, НМД: С последователност и приемственост държавата...
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите между него, Ас...
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Бебе на три месеца се зарази с коклюш в Търновско


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).