След погрома пияният с S класата се прибрал и заспал

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
12:24 / 30.03.2022
593
"Когато дойдох сутринта към 9.00 часа имаше доста пострадали коли, бяха се събрали много хора. По последни данни са увредени 13 автомобила. Извършителят е карал S класа 2015-2016 година.

Едната кола бе качена на самия тротоар. Имало е доста силен удар. Има изкривявания по джантите, по-надолу един джип е със счупена задна ос, има спукани гуми. Щетите са за хиляди левове. Шофьорът се е прибрал и е заспал, доколкото разбрахме. Ще има общо дело", каза пред камерата на Plovdiv24.bg Павел Бухчев по повод мелето в "Северен".

Официално от полицията:

В Трето РУ е задържан 28-годишен шофьор, направил опит да избяга от предизвикана катастрофа в Пловдив. След 21.30 часа снощи в сектор "Пътна полиция" постъпил сигнал за нанесени материални щети по 8 паркирани МПС-та на ул. "Поп Манол". 

Според информацията те били ударени от преминаващ лек автомобил "Мерцедес", чийто водач напуснал местопроизшествието. В резултат на бързата намеса на намиращ се в района екип на сектора въпросната кола била засечена и спряна на близкия булевард "България". 

Проверката установила, че зад волана е пловдивчанин на 28 години, а пробата му с дрегер показала наличие на над 2 промила алкохол. С полицейска заповед мъжът е задържан за едно денонощие. Срещу него е образувано досъдебно производство.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (2)

Още по темата (1):
30.03.2022 Вижте лъскавия черен "звяр", чийто шофьор сътвори простотията на
деня
Още новини от Национални новини:
Варненци: Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния сп...
Георг Георгиев: Родствените връзки на ПП и техните семейни реализ...
Гарантират ти 3 000 лева заплата – няма кандидати
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Хакери измамиха многодетна майка, жена на програмист. Той им обяв...
Проф. Тодор Кантарджиев за коклюша: Антибиотикът трябва да се дав...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).