След забележка за неспазване на мерките: Двама скочиха да бият охранители

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
12:05 / 17.01.2022
904
Районна прокуратура-Бургас предаде на съд В.С. и И.А - непълнолетен към момента на извършване на деянието. Те са обвинени за това, че са нанесли леки телесни повреди на двама охранители на търговски обект в Бургас. Престъплението е извършено по хулигански подбуди на 14.05.2020 г. в гр. Бургас, съобщиха от Районна прокуратура – Бургас.

По време на разследването е установено, че двамата пострадали са следили дали желаещите да посетят търговския обект носят предпазни маски. Обвиняемият В.С. не изпълнил изискването и влязъл в помещението. Било му обяснено, че трябва да напусне, тъй като това е изискване на закона. Обвиняемият го направил, заканвайки се на охраната.

Около 30 минути след това В.С. отново посетил търговския обект, придружен от другия обвиняем И.А. Двамата били с кърпи над носа и устата, и качулки на главата. В.С. се насочил към охранителя, който първоначално не го допуснал до обекта. Ударил го с юмрук в брадата. В това време И.А. посегнал, удряйки към друг охранител. Нанесъл му удар с метален бокс в тялото. Обвиняемите нанесли още удари на пострадалите, които все пак успели да се отдалечат. Тогава В.С. разпънал метална телескопична палка и отново се заканил на пострадалите, след което обвиняемите напуснали територията на търговския обект.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Производител: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а ...
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
Експерт посъветва: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения. Щ...
Две години по-късно: КЗК ни обясни защо се стигна до бой за олио ...
Лековит извор, за който от векове се носят легенди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).