Слънцето се показва днес следобед

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:12 / 31.10.2014
497
Днес до обяд все още на много места ще има превалявания, които постепенно ще спрат, а след обяд от северозапад облачността ще започне да се разкъсва и намалява. 

В Дунавската равнина ще духа слаб северозападен, а в Източна България - умерен северен вятър. Максимални температури, в повечето места, между 10° и 15°. Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца и през деня ще остане почти без промяна.

Над планините преди обяд ще бъде облачно и с валежи от дъжд, над 1800 - 2000 валежите ще са от сняг. Видимостта ще бъде намалена и билата ще са в облачния слой. След пладне от север облачността ще се разкъсва и намалява. 

Ще духа умерен до силен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 6°, на 2000 метра - около 0°.

През по-голямата част от деня над Черноморието ще бъде предимно облачно, в сутрешните часове на места и с превалявания. По-късно през деня от север облачността ще започне да се разкъсва и намалява.

Ще духа умерен северен вятър. Максималните температури ще са между 9° и 11°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще бъде около 2 - 4 бала.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Доц. Владимир Зиновиев: Ще дойде момент, в който да следим цената...
Българин създаде приложение, което ще сложи край на преписването ...
Хванаха репортер от предаването на "На кафе" да шофира пияна
Морската вода е чиста, трима министри я инспектираха
Командирът на въздушната линейка: Полетът е преминал без сътресен...
Ново земетресение люшна Югозападна България


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).