"Смени жената" има голям проблем с набирането на участници

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
09:08 / 15.02.2021
1330
bTV не можа да намери място в програмата си за риалитито "Смени жената". До миналата година то се излъчваше всяка сряда след турския сериал. Заради пандемията обаче телевизията спря новите епизоди, подготвени за пролет 2020, с идеята да ги върне на екран този февруари. Но наскоро стана ясно, че "Смени жената" поне засега няма да се излъчва. По информация на "Уикенд" рестартът му е отложен най-малко с няколко месеца.

Причина за отмененото завръщане на "Смени жената" е новият сериал "Белези". Заради него "Мастършеф" вместо в понеделник и вторник вече ще се излъчва във вторник и сряда и ще заема програмното време на шоуто за размяна на половинки, чиито продуценти са Иван Христов и Андрей Арнаудов. Самите те не знаят кога ще могат да пуснат в ефир неизлъчваните епизоди, готови още от миналата година. Източници на "Уикенд" издадоха, че поне засега плановете са "Смени жената" да тръгне след като бъдат излъчени всички готови епизоди на другото шоу на Иван и Андрей тази пролет – "Бригада Нов дом". Но тъй като количеството им е солидно и може да стигне за целия тв сезон, няма да е изненада, ако в крайна сметка отпадналото от програмата предаване бъде оставено чак за наесен.

Според хора от bTV "Смени жената" има огромен проблем с набирането на участници. Хората на Иван и Андрей се оплаквали, че трудно се намират жени, съгласни да живеят в чужда къща, както и мъже, съгласни да отстъпят съпругите си за цяла седмица. Притиснати до стената, продуцентите започнаха да обещават хонорари на двойките, съгласили се да се подложат на експеримента. Но дори този номер не проработи. Накрая Иван и Андрей вкараха в играта популярни личности, само и само да продължат проекта си, който иначе трупа превъзходен рейтинг. Без достатъчно на брой участници обаче им е много трудно да продължат да го снимат.

Виж коментарите (1)

Още по темата (2879):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Национални новини:
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...
Предстои голямото пътуване, а само да денонощие МВР спипа 14 вода...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).