Смешна държава! Вижте наказанието на прокурора, удрял и душил дете!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:33 / 29.03.2018
1930
Прокурорската колегия "обърна внимание" на настоящия заместник-ръководител на специализираната прокуратура и бивш член на антикорупционното звено Димитър Франтишек Петров. Това е най-лекото наказание и е по заповед на ръководителя на градската прокуратура Емилия Русинова. Франтишек, който е известен с работата си по случая "Яневагейт" и прекрати разследването по изтеклите записи на разговори, се забърка в скандал през пролетта на 2017 година. Тогава се появи информация, че той е удрял дете, което го е прередило на опашката пред лавка. Нещо повече, в информацията Франтишек беше душил деветокласника, преди да се намесят очевидци.

Тогава липсваше всякаква официална реакция от страна на ръководството на градската прокуратура, както и в тогавашния състав на прокурорската колегия. Междувременно Франтишек е израснал в кариерата и от март тази година е назначен за заместник на Иван Гешев по предложение на последния. От заседанието на прокурорската колегия днес не се разбра дали обръщането на внимание е по случая с детето. Заповедта на Русинова беше приета за сведение, пише "Дневник".

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Свикаха второ заседание на парламента за деня заради президентско...
4-дневната работна седмица ще бъде катастрофа за държавата, смята...
Експерт предупреди: Внимавайте, ако повече от 30% от месечните ви...
Сергей Станишев обратно в България, каза дали ще участва в избори...
Близо 16 млн. лв. ще бъдат инвестирани за развитие на туризма в п...
Доставена е поредната военно-техническа помощ за Украйна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).