Смутиха млада двойка от САЩ, докато правят филм за Пловдив

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:32 / 03.09.2019
2273
Млада двойка от САЩ са направили кратко филмче за Пловдив. В него те не пестят суперлативи за града. Казват, че градът им се е превърнал в един от любимите. 

Показват ни красиви кадри от "Джумая джамия". Интересното e, че докато са вътре няма други хора освен тях. Впечатлени са от нейната декорация, както и от красивите рисунки по стената. 

Следващата им спирка е, по-техните думи, "Хипстърския квартал - Капана". Красивите рисунки по сградите оставя приятно впечатление у тях. 

След това продължават към Стария град. Споделят, че докато се разхождат по калдъръмените улици и пред очите им са такива къщи с уникална архитектура, все едно са се върнали в миналото.

След това обаче се случва нещо любопитно. Видимо неадекватен млад мъж ги спира и започва да им говори на развален английски.(започва от 8:11) Казва им, че познавал лично Илон Мъск и Ричард Брансън. В продължение на десет минути е вървял след тях и ги е притеснявал със своята инфантилност. Чужденците са доста разстроени от тази случка. Споделят, че за да се отърват от него са влезли в полицейски участък. След като излизат от него, те виждат, че младежът е потеглил в друга посока. 

Чужденците продължават своята обиколка из центъра на града, на са видимо разстроени от тази случка. 

След това сядат в известен български ресторант. За първи път през живота си хапват сърми и пататник. Те са във възторг не само от вкуса на тези храни, но и от евтините цени.

За финал се изкачват на Небет тепе, за да посрещнат залеза с бутилка вино. Накрая споделят, че Пловдив е изключителен град, който при първа възможност трябва да бъде посетен.


Смутиха млада двойка от САЩ в центъра на Пловдив

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Варненци: Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния сп...
Георг Георгиев: Родствените връзки на ПП и техните семейни реализ...
Гарантират ти 3 000 лева заплата – няма кандидати
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Хакери измамиха многодетна майка, жена на програмист. Той им обяв...
Проф. Тодор Кантарджиев за коклюша: Антибиотикът трябва да се дав...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).