Сняг и дъжд утре над страната

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:47 / 22.01.2019
1632
И през следващото денонощие ще остане облачно. На много места в страната ще има валежи: в Северозападна България - от дъжд и сняг, в останалите райони предимно от дъжд. Значителни ще са количествата в Рило-Родопската област. Ще духа слаб, след обяд в Източна и Южна България умерен вятър от юг-югоизток, в северозападните райони - от североизток. Минималните температури ще са предимно между минус 1° и 4°; максималните, в по-голямата част от страната, ще са между 6° и 11°, в северозападните райони по-ниски - 2°-5°. През нощта срещу четвъртък валежите ще продължат.

Над планините ще е облачно. Ще има валежи от сняг, под около 1200 метра - от дъжд. Значителни ще са валежите в Рило-Родопската област. Ще духа умерен до силен вятър от юг-югозапад, който вечерта още ще се усили. Максималната температура на височина 1200 метра - около 3°, на 2000 метра – около минус 2°.

Над Черноморието ще е облачно, на места с валежи от дъжд. Ще духа умерен югоизточен вятър. Максималните температури ще са 10°-12°. Температурата на морската вода е около 6°. Вълнението на морето е 3 бала.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Предстои голямото пътуване, а само да денонощие МВР спипа 14 вода...
Сандов: Време е за собствена парламентарна група на "Зелено движе...
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Българчета с пълен комплект медали на Международната олимпиада по...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).