Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Собственик на руски магазини в България: С Путин е свършено! Хитлер поне измисли повод за война
Автор: Екип Varna24.bg 10:52 / 10.03.2022Коментари (5)1012
©
"Чувстваме се ужасно и за голямо съжаление постоянно усещам някаква лична отговорност за това. Просто, защото съм руснак". Това разказва в интервю за "Mediapool" Виктор Бакуревич, който е собственик на голямата верига магазини за руски стоки "Берьозка“.

"Има някакви хора в България, не знам поради каква причина, продължават да вярват на Путин и руското правителство. Мнозинството от българите обаче осъждат конфликта, разбира се. Това е нормална човешка реакция, защото всяка война е отвратителна. Особено започната по този начин. Абсолютно без никакъв повод. Дори не се опитаха да измислят някакъв повод, както направи Хитлер, за да започне Втората световна война. Той поне нещо измисли, а тези дори и това не направиха."

"България по най-бързия начин трябва да предприеме някакви мерки, за да позволи на бежанците да работят. Хората искат да работят, те не искат да получават пари от държавата. Те идват тук и знаят, че България не е Германия. Те не очакват държавата да им дава пари без нищо. И те са готови за работа и българското правителство по възможно най-бързия начин трябва да им даде необходимия статут. Знам, че има проблеми и за съжаление бюрократщината присъства. Всички знаем за това."

"В момента в Русия нещата са много зле. Хората и преди това имаха много нисък жизнен стандарт. Бях в Москва на 10 февруари. Около две седмици преди избухването на войната. Тогава в Москва средната заплата беше 50 000 рубли. Това са около 1200 лева заплата в Москва, който е много скъп град. Сега сметнете по новия курс на рублата. Хората вече получават 500-600 лева на месец при тези високи цени. И ще става още по-лошо, но не след две години, а сега – след една седмица."

"Нашият бизнес не е със самовари и балалайки. Ние продаваме качествена стока с високо ниво на обслужването и ще продължаваме да го правим. За щастие имахме достатъчно големи резерви от стока – за поне 2-3 месеца. Запасихме се с повече преди Нова година заради проблемите с логистиката, които ги имаше и тогава. Все още има функциониращи коридори и продължаваме да вкараме стока от Русия и Беларус." 

"За съжаление не може да вкараме стока от Украйна заради войната. Търсим аналогии на различни продукти от Балтийските страни, в Полша има много добри продукти. Навсякъде произвеждат продукти с добро, средно и лошо качество. Нашата задача е да предложим продукти с високо качество и ги търсим навсякъде. Сега намираме в Румъния и България производители на някои стоки по нашите рецепти. Млечни продукти, например. Не се притеснявам за бизнеса."



Още по темата: общо новини по темата: 1
15.03.2022 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Всяка нация си има собствени оплювачи . Руснаците не правят разлика
0
 
 
Каква хубава реклама си направи този!
+4
 
 
Руснакът си го казва в прав текст. Вече и украинци, и руснаци се чудят на това същество, българския "русо"фил. Сигурно даже и депутати от Единна Русия се дивят на загладения от фейкове мозък на този български феномен.
+1
 
 
Четете хубаво. Само да напомня,че преди войната Минималната им заплата беше вдигната на 13800 рубли. Това беше около 320 лв. Днес е 200 лв. Още месец,два и ще почнат да обират магазини.....
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Лоша инфраструктура във Варна
Прокуратура и МВР влязоха в офисите на Васил Божков
Лято 2024
Бум на коклюш в България
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: