Софиянка катастрофира на АМ "Тракия", има пострадали

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
09:28 / 22.07.2022
566
Вчера около 12.12 часа на автомагистрала "Тракия", км 357+800 в посока Бургас, поради движение с несъобразена с пътните условия, релефа на местността и интензивността на трафика скорост, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътната мантинела и преобръщайки се в канавката "Ауди А 6". Автомобилът е бил управляван от 30-годишна софиянка, а с него са се придвижвали 62-годишната й майка, 9-годишният й син и 31-годишен мъж от Петрич.

От катастрофата е пострадала водачката на автомобила. Тя е прегледана в УМБАЛ - Бургас и освободена за домашно лечение с фрактура на лявата раменна кост. Майка й е получила фрактури на лъчева лява кост и дясна раменна кост. Тя е прегледана в УМБАЛ - Бургас и освободена за домашно лечение. Синът на шофьорката е получила фрактура на дясното рамо. 31-годишният мъж от Петрич е  прегледан в УМБАЛ - Бургас и освободен за домашно лечение с фрактура на дясната лъчева кост.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Управител на хотел на първа линия в Слънчев бряг: Нямахме избор, ...
Експерт: Харчим повече. Морето много интензивно почна да работи
Очаква ни слънчева неделя 
Цветница е!
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).