Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Спални за всеки тип характер
Автор: Екип Varna24.bg 15:13 / 29.01.2020Коментари (0)1374
©
Всички обичаме да виждаме по нещо ново в дома си. А какво остава когато правим цялостен ремонт и то на спалнята например. Любимото ни място, в което се уединяваме с най-близкия ни човек. Далеч от хорските очи, помещението, което е изцяло наше, в пълния смисъл на думата. Това е стаята, която би трябвало да създадем с най-голяма обич и желание.

С понятието "спалня", свързваме глагола "спя", за чието изпълнение тясно свързваме леглото и помещението, в което се отдаваме на покой и релакс. Разбира се, щом става дума за нашият комфорт, не бива да правим компромиси и да икономисваме. По простата причина, че ако го направим рискуваме или неспокоен сън, или пък болки в гърба от некачествен матрак. Инвестицията в матрак ще ни се отвърне многократно с истинско удобство в покоите ни. Нещо много важно за пълноценния ни сън, който от своя страна допринася да бъдем по-ползотворни и продуктивни през деня.

Така че много неща зависят от това как ще обзаведем нашата любима стая. На пазара съществуват множество фирми, които предлагат спални комплекти. Можете дори да останете объркани от многообразието и трудно да успеете да вземете решение. Преди обаче да пристъпите към покупка е добре да се информирате с цените и разбира се качеството на подобен тип обзавеждане. Все пак не правим основен ремонт на спалнята всяка година, нали? Именно заради това е добре да заложите на качеството, което може да намерите и на достъпни цени.

Ние, от ХОП Мебели предлагаме на нашите клиенти различни модели комплекти за спални на цени, започващи от 280лв. Можете да избирате от над 30 вида, които са подходящи както за големи, така и за по-малки помещения. За ваше удобство, предлагаме и покупка на изплащане. А ние ще се погрижим за това, мебелите ви да бъдат доставени до дома. Имате гаранция за качество с нашата марка, от която ще останете доволни.

Доказано е, че прекарваме в нашите спални 1/3 от своя живот. Каквото и да работим и колкото и да сме заети, знаем, че вечерта ще се отдадем на заслужена почивка в любимото легло. В това помещение, нашите удобства и предпочитания трябва да заемат първото място. Все пак, ние ще бъдем единствените ползватели на тази стая и е напълно нормално да я обзаведем по наш стил и вкус. А това е причината да изразяваме именно там най-ярко своите характерни нагласи. Даваме пълна свобода на креативността, която имаме, за да създадем перфектното място за нас и партньора ни.

Независимо от размерите на помещението, винаги можем да развихрим фантазията си и да превърнем своите спални в истински разкош. Съвременните тенденции показват един по-изчистен и класически стил на тези пространства, но това не значи, че не можем да експериментираме и да направим точно обратното. Стига това да ни кара да се чувстваме добре, няма по-важно нещо. Живеем във времена, в които можем да направим каквото пожелаем с нашия интериорен дизайн, без да се съобразяваме с нищо. За хората, които не са почитатели на ярките тонове и по-ексцентричен дизайн, от ХОП мебели им предлагаме изчистени и класически спални комплекти на много изгодни цени. А за тези, които харесват динамиката и силната енергия на цветовете, също сме предвидили варианти.

В името на комфорта и собственото ви удовлетворение, превърнете спалнята си в мечтано място, на което ще се наслаждавате с вашия любим човек.
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Тежка катастрофа в столицата: Момче и момиче са загинали!
Бум на коклюш в България
Почина сливенският митрополит Иоаникий
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: